Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pití bylinkových čajů

Od: nikita* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, byla jsem u nejmenovaného pana bylinkáře, který mi doporučil dle mých zdravotních problémů pít bylinkové čaje. Čaj jsem pila měsíc, není mám doporučenou 14 denní přestávku, pak mám zase pokračovat v pití čaje měsíc. Hodně se mi ale zhoršila pleť, naskákaly mi nové pupínky kolem očí a na čele. Je to známka toho, že se tělo čistí, nebo co si mám o tom myslet? Mé zdravotní problémy se zatím taky nezlepšily. Co si o tom myslíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Nevíme, jaké bylinky Vám ten bylinkář doporučil a kolik toho pijete. Nebo je to šaman a Vám prodává za patřičný peníz svůj zázračný čaj tajného složení? Ptám se proto, že i bylinkama se můžete v závislosti na složení velmi jednoduše předávkovat.

irin
hodnocení

3x

Jestli je to nějaký čistící čaj, tak by to mohlo být možné. Tělo se čistí od škodlivin, ale stejně nejlépe by to měl vědět ten bylinkář. Kontaktujte ho.

hodnocení

2x

Jednou mi naskákaly drobné pupínky kolem očí. V Zelené lékárně mi magistra řekla, že jsou to přetížené vnitřní orgány, játra, ledviny a pod. Prodala mi na to čaj "kožní vnitřní". Ten mi pomohl. Vaše zhoršení pleti může být opravdu známkou, že se čístíte, ale také nemusí. Někdy na počátku ozdravného procesu napřed dojde ke zhoršení a poté pomalu přichází zlepšení. Jestli je to zrovna váš případ, to nevím, může to tak být, ale nemusí. Jak vám zde radí, zkonzultujte to s bylinkářem.

liska5
hodnocení

1x

Nejspíš to bude odléčovací reakce. Teď hodně pijte čistou vodu nebo s trochou citronu či lžicí jablečného octa. Pokaždé sklenici mezi jídly. Ať se rychleji škodliviny vyloučí. Měl by Vám poradit i zdravou stravu, aby se problém neopakoval.

hodnocení

0x

Já nedám na žádné bylinkáře, raději si vše vyhledám v odborných textech o bylinkách. A už vůbec nic bych od žádného nekoupila, spousta jich nemá žádné oprávnění léčit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]