Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, byla jsem u nejmenovaného pana bylinkáře, který mi doporučil dle mých zdravotních problémů pít bylinkové čaje. Čaj jsem pila měsíc, není mám doporučenou 14 denní přestávku, pak mám zase pokračovat v pití čaje měsíc. Hodně se mi ale zhoršila pleť, naskákaly mi nové pupínky kolem očí a na čele. Je to známka toho, že se tělo čistí, nebo co si mám o tom myslet? Mé zdravotní problémy se zatím taky nezlepšily. Co si o tom myslíte?
Jednou mi naskákaly drobné pupínky kolem očí. V Zelené lékárně mi magistra řekla, že jsou to přetížené vnitřní orgány, játra, ledviny a pod. Prodala mi na to čaj "kožní vnitřní". Ten mi pomohl. Vaše zhoršení pleti může být opravdu známkou, že se čístíte, ale také nemusí. Někdy na počátku ozdravného procesu napřed dojde ke zhoršení a poté pomalu přichází zlepšení. Jestli je to zrovna váš případ, to nevím, může to tak být, ale nemusí. Jak vám zde radí, zkonzultujte to s bylinkářem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.