Dobry den. Kdyz mam zpatecni jizdenku z trebe do hk a jela jsem dneska tam i zpet ale odsktrli mi to jen jednou a to kdyz jsem jela do hk. Muzu jet zitra na tu samou jizdenku? Ono to plati do druheho dne ale nevim jestli jen uz z hk do trebe? Dekuji za odpoved
Já bych to riskla,vím,ze to není dvakrát čestné normálně by sis musela koupit novou, ale kdyžtak si ji vezmeš u pruvodciho, jenom neříkej, zes už jsi na to jela. Jo. A musíš na to jet v tom vlaku. Kde to neorazili
No na cestu do HK bude nejspíše potřeba koupit novou jízdenku, protože tahle už platí pouze pro cestu zpět. Samozřejmě to můžete zkusit i na cestu tam, ale už je to poměrně velká provokace, která pravděpodobně nevyjde a klidně můžete dostat pokutu za jízdu na černo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.