Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel mě nedokáže uspokojit

Od: tereza* odpovědí: 12 změna:
Zdravím, s přítelem jsem skoro rok a v sexu si dokonale rozumíme ale máme takový problem že mě nedokáže uspokojit,ať děla co děla,vše co se mi líbí...pokaždé mám pocit,že už budu ale stále nic. Povedlo se to jen pár krát...(při masturbaci se mi to povede pokaždý) máte někdo s něčím takovým zkušenosti?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

9x
No jo, když oni to mají chudáci chlapi těžké. Zatímco jim se líbí každá manipulace s penisem a žena zas toho moc vymýšlet nemusí, chlap aby byl pomalu Sherloc Holmes, aby přišel na to, jak ženu uspokojit. To může být o kousíček vedle a už je to stejné, jak kdyby jí dráždil lopatku nebo koleno, nepovede to k ničemu, natož k orgasmu. Pak jedna umí orgasmus jen klitoridální, druhá jen vaginální, třetí je to jedno a čtvrtá ho neumí vůbec. Nakonec chlap vyfasuje do postele kvítko, co ji má asi jen na nošení tampónu, sama na sebe nikdy nesáhla, natož aby věděla, co se jí líbí a uměla to sdělit. Opravdu mužům všechna čest, že to fyzicky ušukají a že je nepřešla vynalézavost. A nám ženám přísluší nenechat je tápat a říct si o to, co nám způsobuje rozkoš. Nebylo by od věci převzít iniciativu, chlapa na lopatky a sama si našukat, kolik potřebujete.

*smich**smich2**haha* lépe bych to neřekla

hodnocení

2x
To bude asi tím, že každá má jiný návod na obsluhu:)

dylin
hodnocení

0x
Píšete že si v sexu dokonale rozumíte, ale... Kdysi jsem slyšel fintu pro chlapa, kdy se začíná dvaceti melkymi zasuny a po nich dva hluboké, pak se to odečítá, 15 mělkých a dva hluboké, 10 mělkých a dva hluboke atd. kdyz se dopočítá s melkymi na nulu, tak znovu a rychleji ... Jak mu tuhle informaci predate ale nevím
liska5

Řekne, že to ona někde četla. Třeba v nějakém ženském časopise v kadeřnictví nebo v čekárně. Není dobré se zmiňovat o poradně.

vilik*
Teda, ještě přitom počítat, aby z toho měli prdlačku oba ;).
Ale rada z poradny by mohla být přeci jen hodnocena lépe, než kdyby řekla, že to zná od Vény a Jarouše.
Jinak, já bych asi spíš zkusil partnera naučit techniku, která se už osvědčila v samostatném tréninku.

Přidělat si na pelest -ruský sčot-...*smich2*

zlobiva
hodnocení

0x

ahoj, a oralne se to dari? neni prece nikde napsano ze te musi uspokojit pri samotnem styku..

ja nikdy neprozila orgasmus pri soulozi, vzdy jen rucne nebo oralne, a jde to, pohoda, ...hlavne nic nehrotte..to se vyresi samo...netrap se, pak na to davas pozor, nesoustredis se a ve finale si to zprotivite oba...

smode*
hodnocení

0x
Patrně máte psychický blok. Rok není tak dlouhá doba, dejte tomu čas a bude to lepší. Jen pozor na ono rozšířené "Když má chlap problém může si za to sám a když má problém žena, může za to její chlap." - ono to tak zdaleka není.

holda
hodnocení

0x

Partner mě nedokáže uspokojit, je asi nesprávně napsáno. Podle toho co píšete, bude problém spíše na vaší straně.

busek
hodnocení

0x

I velmi náruživá žena potřebuje navést partnera, jak ji uspokojit, protože to má každá jinak. A ta náruživá s tím dirigováním partnera k uspokojení nemá problém a radost je na obou stranách. Když po uspokojení tazatelka touží, měla by partnera navést, jak to udělat. Jak klitoriálně nebo jak vaginálně, kde má bod G a jak bod G stimulovat. Pak si užije i flooding. Když se jí to při masturbaci povede pokaždé, neměla by mít problém správně partnera navést.

reklama
hodnocení

0x

Nevím jestli se vám zobrazují stejné reklymy jako u mě.

Mě se v tomto tématu zobrazuje reklama na akumulátorové nýtovací kleště - skvělá kombinace. Používat při sexu takové kleště na baterky by k vyvrcholení určitě přispělo. Obvzlášť kdyby se jimi nýtovalo na tom správném místě.

Není nad skvělé nápady v reklamách, A když jsou reklamy vypnuté, tak tyto stránky nejdou zobrazit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]