Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhodobé ubytování v Praze

Od: bauerlukin® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dá se v Praze sehnat ještě jiné ubytování na dlouhou dobu kromě pronájmu bytů a ubytoven? Přemýšlel jsem o Air bnb, ale to je asi na krátkou dobu, že?

Jde mi o to, že v Praze jsou pronájmy bytů na mě hodně drahé a na ubytovny... se bojím, kvůli tomu co by mě tam mohlo potkat. Nebo znáte nějaké čisté a uklizené ubytovny se sejfem, abych si tam mohl uložit dražší věci, v Praze, třeba do 120 Kč? Třeba 30 min od centra, jsem ochoten spát na dvoulůžkových pokojích.

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

mnoho vysokoškoláků si hledá ubytování i mimo Prahu.Dnes je doprava z Berouna rychlejší než z jednoho konce Prahy na druhý.Vnuk jezdí denně do školy na Karlák a stíhá.

JABRAKA

liska5
hodnocení

0x

Mnohé velké ubytovny jsou plné Ukrajinců. To není pro studenta. Binec a ruch jsou slabá slova. Po zkušenosti s Hloubětínem jsme se přesunuli mimo Prahu. Jak říká Jabraka, kde je spojení vlakem časté a rychlé. Já bych sháněla něco ze směru svého trvalého bydliště, pár zastávek před Prahou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]