Již delší dobu (asi půl roku) pociťuji u pravého varlete nějaké rozširení žilek - přes pokožku šourku to připomíná jakoby vlašský ořech. Po přečtení pár článků si myslím, že se jedná nejspíše o varikokélu. Chci se zeptat, zda někdo z vás tento problém měl a jak jste jej s lékařem vyřešil, zda je vždy nutná operace. A pokud ano, jak operace probíhá, zda ji lze provést i bez úplné anestezie. Děkuji za odpověď
Po bolestech mi byla diagnostikována varikokela, která mi byla odstraněna v celkové anestezii laparoskovicky. Měl jsem jen tři malé jizvičky na břiše, přes které se na místo dostanou. Po probuzení vše v pohodě, jen jsem měl týden nafouklé břicho od té laparoskopie. Od té doby mám pokoj, ťuk,ťuk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.