Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbání s fixnímy rovnatky

Od: neviditelny odpovědí: 9 změna:

Zdravím

Mám takoví problém mám bohužel fixní rovnátka a dubu je mýt na horní i

spodní zuby, chtěl bych se líbat s jednou holkou ale

Nevím jestli se to dá i s příjemným zážitkem

Nechtěl bych jí nějak zranit nebo zkazit zážitek.

Nemáte někdo rady nebo zkušenosti?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Třeba se neumíš líbat ani bez rovnátek, takže její zážitek nemusí být vůbec ovlivněn.
Za týden je škola - jako sorry, ale napsat "mýt", to už je silný kafe.

neviditelny
každý se nekdy splete jo a chtěl jsem radu ne krytyku :)
cleonk

Kritika ti také pomůže. Aspoň se zamyslíš nad tím, jestli by holce vadily spíše rovnátka nebo to, že neumíš češtinu. Co věta, to hrubka.

zivocich*
hodnocení

0x
Ja nosila rovnatka nekolik let a nikdy jsem problem s libanim nemela. Pokud tebe samotneho uz neboli pusa(nevim, jak si na ne sam zvykly), tak to bude v pohode. Pokud ti ta holka nebude olizovat zuby :-P ani si toho nevsimne.

cleonk
hodnocení

0x

Možná až uvidí, že máš rovnátka, tak se to vyřeší - nebude se chtít s tebou líbat a nebo ti řekne, že má na líbání ještě čas. Co najít si jinou - také s rovnátky.

hodnocení

0x
Já sama rovnatka nikdy neměla
Ale par mých mladých lasek je melo a nikdy jsem tím neměla nejmenší problem. Nikdo me nezranil ;) jinak muj byvaly mel rovnatka ve 26 letech- a take vubec žádný problém. Základ je čistota.
neviditelny
čistou dodržuji
Tak se není vůbec čeho obávat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]