Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přítel si nechával opravovat u kameníků rodinný hrob. Majitel firmy slíbil, že urnu s popelem matky uloží u sebe na firmě a po ukončených opravách vrátí zpět na místo. Prý jsou na to zařízeni. Urna však zmizela a není k nalezení. Majitel pak nabízel dodatečně sice nějaké urny (otázka, kde je vzal...), ale přítel bezpečně poznal, že mezi nimi není ta správná. Nemá někdo podobné zkušenosti a povědomí o tom, zda se vůbec v této fázi dá ještě něco dělat, nějak dotyčnému pohrozit, aby lépe hledal? Předpokládám, že je vše marné, urna se neměla prostě dávat z ruky. V případném sporu by asi vše popřeli. Možná snad negativní reklama všude, kde se dá? Ale na to zase může kamarád doplatit obviněním z pomluvy...
Děkuji
@jiricek - Majitel firmy slíbil, že urnu s popelem matky uloží u sebe na firmě a po ukončených opravách vrátí zpět na místo.
Máte k dispozici nějaký doklad o uložení? Třeba zmínku ve smlouvě o opravě hrobu a pod.?
Nedavno jsem byla na hrobě svých rodičů a když jsem vcházela na hřbitov, všimla jsem si na dveřích cedulky, že nedaleko hřbitova byla nalezena urna, kdo ji postrádá, at se přihlásí na správě hřbitova.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.