Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzorky parfému zdarma

Od: michalb* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

poradil by mi někdo, kde se dá na netu zdarma objednat vzorky parfému? Asi před půl rokem jsem něco takového objednával na notino.cz, ale teď to vypadá, že to již nedělaji ...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Úplně zdarma to nedělá nikdo. Ani Notino a nedělal ani dříve. Znám ten obchod. Ano, je možné že někdy při objednávce za určitý obnos, přibalí jako dárek malou skleničku se vzorkem nějakého parfému. Kdysi tuto praktiku měli všichni renomovaní prodejci parfémů. Při nákupu nějakého parfému u nich, vždycky přidali "vzorky". Ale i tenkrát se počet vzorků odvíjel od ceny, za jakou jsem u nich nakoupila. Dnes už to nedělá podle mne asi nikdo. Nebo pokud ta možnost je a oni dostanou do obchodu od dodavatele určitý počet vzorků, tak si to prodavčky rozeberou pro sebe. Pokud to už není nějak hlídané. A to bych se divila, že v dnešní době by to hlídané nebylo. ;) Já si ale myslím, že ti parfuméři už od této obchodní taktiky odstoupili. Ono se to nezdá, ale uvědomte si, že se takto po celém světě rozdalo několik hektolitrů parémů zdarma. A to už není v dnešní době rentabilní pro nikoho. Ale dnes si můžete tyto vzorky i koupit. Podívejte se sem, tady máte výběr všeho možného. Dříve to bylo zdarma. Mluvím ale o době před 30 lety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]