Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, minulé pondělí sem byl po 1. v posilovně a od té doby se mi udělali 2 bulky. Jedna je u kyčle tato bulka je menší není viditelná jen hmatatelná a na dotek hodně bolestivá a druhá je kousek pod ní na stehně , ani ona není viditelná pouze hmatatelná , ale je o něco větší a není tak moc bolestivá, Nejvíc mi to vadí při zvedání ze sedu a při chůzi (kulhám kvůli tomu). Chtěl bych se zeptat jestli někdo měl podobný problém a popřípadě co by to mohlo být :D Děkuji za odpověď (a ano k lékaři půjdu , ale můžu nejdříve v pondělí)
Zvětšené uzliny signalizují zánět v příslušné oblasti /noha, rozkrok/. Třeba jen vřídek. Toho si nejste vědom? Nebo uzliny nejsou zvětšené a Vy jste zbytečně plašil. Řekl jste mu, že to vzniklo po cvičení v posilovně? Tím tříselným kanálem se kýla tlačí často. Bublinka vylézá a zalézá.
Ne nejsem si vědom , že by to mohl být zánět , nejsem doktor. Ano řekl sem mu , že to je po cvičení a on je prostě promačkal a řekl ,že to jsou uzliny a poslal mě pryč. Takže sem předpokládal ,že to po pár dnech prostě přejde samo ,ale ne nepřešlo. Uzliny na této noze sou větší než na druhé , ale okem nejsou viditelné a při dotyku/chůzi bolí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.