Jsem už skoro dva roky ve vztahu ,přítel se semnou už dvakrát rozešel , poprvé to udělal jelikož byl opilý ,takže se mi na druhý den omlouval že mě chce zpátky a já na to samozřejmě kývla ,po druhé to udělal na fest a trvalo to tak víc jak měsíc ,než se ke mě znovu vrátil ,samozřejmě že se semnou vždy rozešel přes fb , jelikož by mi to do očí neřekl. Jenže já od té doby co už se semnou rozešel poprvé jsem děsně paranoidní a mám strach že se semnou rozejde znovu ,jak mile mi neodepisuje mám strach že jsem něco udělala ,nebo že je na mě naštvaný ,už mi ani tak často neříká co dělá ,jak to dělal předtím . Někdy to zajde tak daleko že mu začnu vyvolávat a tím se to ještě zhorší ,je na mě max tak naštvaný ,říkal že ho moje paranoia štve , přestože já se o něho jen bojím,horší je když třeba máme byt spolu a on to několikrát musí zrušit,buď rodina ,nebo se mu náhle udělá špatně. Co bych podle vás měla dělat? Předem děkuju za odpovědi
Ihned takový vztah ukončit! Nemůžete přece být závislá na takovém magorovi. Proč o něj tak stojíte? I kdyby to byl jediný chlap na světě, opravdu byste chtěla celý život řešit, jestli jste tomu psychopatovi náhodou (jako) něco neprovedla? Už když se poprvé opil a "nevěděl", co dělá, neměla jste se k němu vracet.
Jak chcete s takovým člověkem žít? Chudáci případné děti.
Až začne škola, tak se to zlepší. Věnujte se sobě, svým zájmům a zálibám. Nemá smysl čekat na někoho, kdo o to příliš nestojí. On nesmí být to jediné, na co myslíte a co řešíte. Mějte se ráda.
Bez důvěry nebude vztah nikdy dobře fungovat. Najděte si koníčky, své přátele a naučte se trávit čas bez přítele a samostatně, abyste na něj nebyla tolik fixována. Pokud se z Vás stane stíhačka, stejně se s Vámi rozejde. Můžete vyhledat odborníka – psychologa, ale v každém případě zapracujte na svém sebevědomí. Uleví se vám oběma.
to co líčíte není stihomam, ale závislost. Jestli vám takto komplikuje život, pak všechno co jste zde napsala, byste měla povykládat vašemu ošetřujícímu lékaři. Ten vás už nasměruje správným směrem.
weird
Mě by to ani takto nevadilo,že mi v kuse neodepisuje ,kdybych na to byla zvyklá ,jenže ono se to začalo dít až teď
Nevím jak jste stará, ale možná, že jste už ve věku, kdy je potřeba vidět kapku do budoucnosti. Je potřeba si uvědomit, jestli s takovým člověkem budete chtít rodinu a děti. Jaký život s ním vás všechny bude čekat. Co od partnera a od života vlastně chcete, jak si ho představujete. A také, co pro to chcete, vy sama, udělat. Váš přítel má evidentně problémy s alkoholem a zodpovědností. A je jen vaší věcí, jestli ho budete chtít nebo ne.
Nespi s nikým, kdo má větší problémy než ty!
weird
Problémy s alkoholem nemá ale je pravda že první dva týdny po rozchodu v kuse pil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.