Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém

Od: prof odpovědí: 8 změna:
Dobrý den začal jsem před dvěma měsíci podnikat a teď mi padla exekuce na účet. Má otázka zní zda je možné že exekutor příjde do firmy kde jsem zaměstnaný jako OSVč a zabavovat majetek který není můj ale mého šéfa? Když mám provozovnu napsanou na tuto adresu této firmy?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Ano,je to možné.
O skutečnosti informujte šéfa...tedy šéfa šwarcsystému...
Sorry,ale to jste o té exekuci(dluzích) nevěděl,než jste začal podnikat?
prof
hodnocení

Bohužel nevěděl nevěděl jsem ani o této půjčce má matka využila mé osobní údaje a půjčila jsi u nebankovni společnosti a neplatila jí

Ale to je podvod, nikdo nemůže používat vaše osobní údaje, ani matka. Je to podvod i od té společnosti, nemůže vaše údaje použít bez vašeho vědomí. Nic bych ji neplatil a podal bych trestní oznámení.

prof
hodnocení

Jen že za to by si má matka mohla jít sednou poněvadž s vylohami na exekuci na vše to dělá přes 200 tisíc a matka je samo zivitelka a nechci aby 10 letý bratr žil bez matky. Mohu nějakým způsobem zabránit aby exekutor vlitl do té společnosti u kterer jsem zaměstnaný jako OSVČ? Splatkovy kalendář stále domluvený nemám bylo mi řečeno exekutorem že mám 30 dní než to navyde právní moci.

Jediná cesta je domluvit se s exekutorem na splátkovém kalendáři. Komunikujte s ním co možná nejvíc.

prof
hodnocení

Komunikoval jsem s ním protože jsem uhradil nějakou část splátky a nebyla tam odečtena a on mi řekl že mám 30 dní na to abych doplatil zbylé peníze a pak když je nesezenu tak se domluvíme na splátky

dane
hodnocení

0x

1. Vy nemůžete vát zaměstnán jako OSVČ - to je podvod, hrozí vám značná pokuta.

2. Bratra si vente do péče a podejte na matku TO.

3. Vy nijak nezabráníte exekutorovi, aby firmě zabavil majetek. Zaměstnavatel bude z vás nadšený, stejně přijdete o práci. Tak zavčas firmu opusťte a nepřidávejte firmě starosti. A konečně se začněte živit jako OSVČ.

prof
hodnocení

Když podám trestní oznámení bude tedy exekuce tím zastavena?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]