Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvýšení rodičovského příspěvku

Od: natalie335 odpovědí: 3 změna:

Jak mám zažádat o zvýšení rodičovského příspěvku? Pobírám rodičovský příspěvek od konce prosince 2 017 a mateřská dovolená mi končí koncem prosince příštího roku, mám ji na 3roky. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vydrž času jako husa klasu ještě pan Miloš nepodepsal

hffg
hodnocení

0x
Zajdi s obcankou na urad prace. Pani ma vse v PC, podle tveho denniho vymerovaciho zakladu ti oznami max mesicni castku, kterou muzes pobirat. Vse otazka 5min. Partberka tym byla pred mesicem.

iz*
hodnocení

0x

@Natalie335, jak se Vám podařilo mateřskou dovolenou (obvykle trvá 28 týdnů) "natáhnout" na tři roky? Asi míníte dovolenou rodičovskou. I to jen v případě, že jste stále zaměstnaná (jestli zaměstnání skončilo, nečerpáte rodičovskou dovolenou).

Doba pobírání rodičovského příspěvku není totéž, co volno na péči o dítě, jež zaměstnaným rodičům poskytuje zaměstnavatel.

K dotazu: Doporučuji navštívit kontaktní místo úřadu práce (tam jste žádala o rodičovský příspěvek) a postupovat podle pokynů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]