Nejste přihlášen/a.
obracím se na Vás s prosbou, má někdo nějaké zkušenosti, jak šikovně podat bezplatně inzerát na zahraniční webové stránky (nejlépe Amerika, Japonsko, Arabské Emiráty a vydělávat fetišem? Je mi jasné, že můj dotaz je velmi netipický tady na forum, ale třeba se najde někdo kdo mi v tomto poradi. Jak je možné získat platbu za nějakou službu, slyšela jsem o Western Union, má někdo zkušenosti? prosím o jakýkoliv tip a radu.email zeva18@seznam.cz .Děkuji a krásný zbytek dne. Fidou
Asi na váš dotaz koukám dost vyjeveně. Vždycky jsem měla za to, že fetiš, fetišismus je uctívání tělesných částí nebo předmětů, spojených s erotickými fantaziemi a vzrušením.A ono to asi tak není. Co máte na mysli? A čím se dá vlastně vydělávat?
Písněte, moc ráda se poučím a neumřu hloupá.
Teda Vy jste pozadu . Prý čím od starší a čím déle nošené tím lépe se dají prodat
. Hoďte si do googlu "použité kalhotky" a uvidíte ... Na odbyt jsou prý i ponožky. A vzhledem k tomu, že Vás osobně tu vidím jako babku plnou humoru tak si zakruťe hlavou nad diskusemi na pervers.cz . A jsou i horší, ale tam bývá přístup jen pro uzavřený a prověřený okruh.
Jinak pro tazatelku: podle kterého paragrafu zákona o dani z příjmů to hodláte danit? Živnost třeba na "onošení a znečištění spodního prádla"?
To teda čučím! To jsou věci, to jsou věci
A náš tata říkával: Z poctivé práce ještě nikdo nezbohatnul. Zbohatnout se dá jen na blbosti lidí. Zemřel chudý
Udělejte balík, dejte tam ty smradlavé ponožky a bombarďáky. Pošlete to do světa, podle vůně se ozvou sami. To je ta nejlepší reklama. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.