Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vydělávat fetišem v zahraničí

Od: fidou* odpovědí: 5 změna:

obracím se na Vás s prosbou, má někdo nějaké zkušenosti, jak šikovně podat bezplatně inzerát na zahraniční webové stránky (nejlépe Amerika, Japonsko, Arabské Emiráty a vydělávat fetišem? Je mi jasné, že můj dotaz je velmi netipický tady na forum, ale třeba se najde někdo kdo mi v tomto poradi. Jak je možné získat platbu za nějakou službu, slyšela jsem o Western Union, má někdo zkušenosti? prosím o jakýkoliv tip a radu.email zeva18@seznam.cz .Děkuji a krásný zbytek dne. Fidou

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi na váš dotaz koukám dost vyjeveně. Vždycky jsem měla za to, že fetiš, fetišismus je uctívání tělesných částí nebo předmětů, spojených s erotickými fantaziemi a vzrušením.*hi*A ono to asi tak není. Co máte na mysli? A čím se dá vlastně vydělávat?;)Písněte, moc ráda se poučím a neumřu hloupá.*placni*

repak*

Teda Vy jste pozadu :) . Prý čím od starší a čím déle nošené tím lépe se dají prodat *uspech* . Hoďte si do googlu "použité kalhotky" a uvidíte ... Na odbyt jsou prý i ponožky. A vzhledem k tomu, že Vás osobně tu vidím jako babku plnou humoru tak si zakruťe hlavou nad diskusemi na pervers.cz . A jsou i horší, ale tam bývá přístup jen pro uzavřený a prověřený okruh.

Jinak pro tazatelku: podle kterého paragrafu zákona o dani z příjmů to hodláte danit? Živnost třeba na "onošení a znečištění spodního prádla"?

To teda čučím! To jsou věci, to jsou věci *hi**hi**hi*

doplněno 04.03.10 15:59:

A náš tata říkával: Z poctivé práce ještě nikdo nezbohatnul. Zbohatnout se dá jen na blbosti lidí. *jasne*Zemřel chudý

pt®

Udělejte balík, dejte tam ty smradlavé ponožky a bombarďáky. Pošlete to do světa, podle vůně se ozvou sami. To je ta nejlepší reklama. PT /stařenka/ *smich*

slonbonjohn*

Však jo, to se pošlou třeba tejden nošený bombarďáky fetišistovi, který za to slušně zaplatí. Japka jsou na to fajnšmekři;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]