Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám účet u české spořitelny a vše co k tomu patří - internetové bankovnictví, mobilní, ... apod.
Chtěl bych si něco koupit a chtěl bych platit online přes účet, abych ušetřil za poštovné. Když ale zvolím platbu online, tak mi to tam nabídne pouze možnost platby přes Servis 24, který já nemám. Mám pouze jejich nové bankovnictví George.
Chtěl bych se Vás tedy zeptat, jestli mám při placení zvolit servis 24 a jestli to tím Georgem nakonec nějak půjde?
Vím, že to jde i bankovním převodem, ale jde mi o to, jak to je u této služby.
Děkuji.
Máte namysli patrně platby kartou, opíše se číslo karty, platnost a bezpečnostní kód a platba se provede přes kartu. Je nutné mít platby kartou na internetu povolené v nastavení. Možnost servis 24 by měla být stále funkční, případně přesměrovaná na george, zde je potřeba si pamatovat původní heslo, protože do george stačí 4 nebo 5 místné číslo a s24 měl asi 8 místné heslo i s písmenama.
Dobrý den,
platbu kartou nemám na mysli. Je zde i taková možnost, ale při zadání objednávky myslím možnost "rychlá online platba", když na tuto možnost kliknu, tak mi vyjede seznam všech bank, které tuto možnost podporují a je zde i Platba 24 přes Servis 24. Ale děkuji za pomoc, určitě se i tyto informace hodí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.