Dobrý den. Čekám na balík do ruky, odeslán ve středu v 10 hodin z Brna. Je pátek 10 dopoledne a stále nic. Na Online sledování zásilky to ukazuje, že probíhá zpracování zásilky v Brně. Balík nutně potřebuji už dnes! Máte někdo zkušenosti? Měl by tu už dávno být ne? Děkuji.
Proč myslíte? Dnes je pátek dopoledne, Jestli byl balík odeslán tuto středu, může klidně dotazit dnes, nebo během příštího týdne. Pokud byl balík odesán ve středu před týdnem, už by to bylo znepokojující.
mot
napred ctu, nez blbe radim. pise o baliku do ruky.
V pohode. Me se balik ztratil a nasel se az za 1,5mesicu. Jinak pohoda. Ceska posta v dnesni dobe je strasna , je to horor. Ktomu ten borec v dodavce , kdyz mu konci smena tak to hodi na postu a papa. Nejvic me nastavalo to , kdyz jsem cekal na balik a v 18:05 mi prisla sms , ze jsem nebyl doma a ze mam balik na poste. Samozrejme posta otevrena do 18:00 a byl patek. Takze cekacka do pondeli. Nyni co to de , tak jedine balik na postu , PPL nebo zasilkovna.
Tak přátelé. Volal jsem na poštu a balík ke někde v Brně, kde ho však ale v počítači nevidí. Nicméně podací lístek jsem viděl, mám ho v mailu. Peklo ta Česká Pošta...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.