Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balík odeslán ve středu, stále nepřišel!

Od: balik odpovědí: 10 změna:
Dobrý den.
Čekám na balík do ruky, odeslán ve středu v 10 hodin z Brna. Je pátek 10 dopoledne a stále nic. Na Online sledování zásilky to ukazuje, že probíhá zpracování zásilky v Brně. Balík nutně potřebuji už dnes! Máte někdo zkušenosti? Měl by tu už dávno být ne? Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Měl by u Vás být buďto dnes, nebo zítra.
Pošta rozváží i o sobotách.PPLka také.

Pokud nedorazí dnes, počítejte s pondělkem.
Příště musíte zkrátka objednávat včas !

balik
hodnocení

Noo, když se vám rozbije vůz před cestou k moři, tak na výběr moc nemáte
mot
presne, nemuzete prece cekat, ze balik ktery ma garantovany cas doruceni nasledujici pracovni den vam prijde nasledujici pracovni den!

hodnocení

0x

"Měl by tu už dávno být ne?"

Proč myslíte? Dnes je pátek dopoledne, Jestli byl balík odeslán tuto středu, může klidně dotazit dnes, nebo během příštího týdne. Pokud byl balík odesán ve středu před týdnem, už by to bylo znepokojující.

mot
napred ctu, nez blbe radim. pise o baliku do ruky.
Jakej je rozdíl mezi normálním balíkem a balíkem do ruky?
Oba by tam už mohli být a taky klidně až v pondělí.

m123*
hodnocení

0x

Já odesílala balík v úterý večer / také z Brna / a ve středu dopoledne ho měl příjemce doma. Viděl jste podací lístek, že byl balík opravdu odeslán?

vilik*
hodnocení

0x
Já bych ještě zkusil zavolat na poštu dodávky. Tohle znám.

hodnocení

0x
V pohode. Me se balik ztratil a nasel se az za 1,5mesicu. Jinak pohoda. Ceska posta v dnesni dobe je strasna , je to horor.
Ktomu ten borec v dodavce , kdyz mu konci smena tak to hodi na postu a papa.
Nejvic me nastavalo to , kdyz jsem cekal na balik a v 18:05 mi prisla sms , ze jsem nebyl doma a ze mam balik na poste. Samozrejme posta otevrena do 18:00 a byl patek. Takze cekacka do pondeli.
Nyni co to de , tak jedine balik na postu , PPL nebo zasilkovna.

balik
hodnocení

Tak přátelé. Volal jsem na poštu a balík ke někde v Brně, kde ho však ale v počítači nevidí. Nicméně podací lístek jsem viděl, mám ho v mailu. Peklo ta Česká Pošta...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]