Nejste přihlášen/a.
Ahoj, má někdo tentýž problém jako já? V poslední době mně při delší chůzi - hlavně v terénu - začně píchat a bolet na vnější straně nohou v úrovni kolen. Myslím, že to není v kloubu, ale v úponu nohy. Jsem sportovní typ, který zvládá dlouhé pěší túry, nemám nadváhu, ale bohužel věk - po čtyřicítce... Že by problém" " Pojď mé stáří - pozvi mně dál..."?
Velmi mně to začíná obtěžovat, po doktorech se mi nechce chodit, ale nevím co s tím. Bolesti trvají tak tři, čtyři dny po námaze a pak zase ustanou.
Děkuju za případné rady.
0x
Kdysi jsem si myslela, že na stárnutí budou strašný ty vrásky, ale velmi mne pak překvapilo, že nejhorší je, že se člověk cítí v duchu stále stejně mladý a tělíčko jedno zlobivý ho začíná zrazovat a nechce už vydržet to, co dřív. A občas se z toho jeden ani do rána nevyspí... Ne, ale teď vážněji, radím, navštivte lékaře, ten vám nejspíš poradí a vysvětlí, čím to je. Jednou jsem byla takhle za hrdinku, která s každým píchnutím k doktorovi neběží a nevyplatilo se to - různé léčení pak trvalo skoro dva roky - taky šlo o nohy. Od té doby jdu raději s každou blbostí než zas něco takhle zanedbat. Palce vám drží jedna "takypřesčtyřicet" ![]()
0x
Jak jste na tom s tekutinami? Co takhle ledvinový čaj za Zlatobýlu?![]()
doporučuji více vitamínu C a konzumaci pohanky rutin ma vliv na pružnost cév a navíc v zimě jako je ta letošní prohřívá organismus.
doplněno 05.03.10 21:09:Zlatobýl chlumní Vrbovka malokvětá popíjet pěkně čajíček
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.