Nejste přihlášen/a.
Prodávám veci na vinted.cz a chtela bych poslat slečne boty air max, mam doma krabici,nebo tasku,mužr to být i v tasce? A když v krabiici,staci to izolepou? pac to se prece odlepi...musim tu krabiic dát i do tasky? nebo jak poslat nejlepe aby mi z toho se nic neodlepilo atd
A co tak do krabice, kterou zpevníte izolepou, a zabalit do běžného béžového balicího poapíru? Ten taky přelepit izolepou. Místa na adresy a nálepky bude habakuk.
Já tak posílám všechno. Je to úhledné, ne jak chuchel strečky.
Zabalte do krabice - pošta zvýšila cenu za tvarově nestandardní zásilky, tak ať zbytečně neplatíte víc. Izolepa by se odlepit neměla, ale nestačí jeden proužek, musíte jich dát víc vedle sebe na šířku i délku. Jen musí být vidět = být čitelné, obě adresy.
ale na tu krabici prce budu lepit papírky s adresama,takže kam oni daji razítko nebo co tam lepi? staci jen krabice olepená izolepu a taška být nemusi teda?
okej,diky,dám tedy do krabice, a zalepim aby se neodlepila...a stitky male na pravo i na levo,dekujuu
Dejte do igelitky a dobře stáhněte izolepou - Krabice zbytečně prodraží posílání balíčku ,adresáta napíši na čtvereček papíru /pokud tedy nemáte samolepící štítky/ a oblepím cedulku dokola izolepou to samé u odesílatele . Nebojte nic se neodlepí. Musíte několikrát dokola balíček olepit tou izolepou - posílám to taky tak.
Proč ne do černého obalu?
Mladej si pravidelně objednává boty u Číňanů na Wish a vždycky přijdou zamotaný v černé strečové fólii. Nikdy s tím nebyl jediný problém.
Protože ceník České Pošty...
Příplatek "Nestandard" je připočítán vždy v případě, že balík nemá tvar krychle nebo kvádru, není zabalen v kartonovém či jiném pevném obalu nebo je zabalen v obalu černé barvy.
Onen příplatek je 19 Kč.
Používám krabice koupené přímo na poště. Nemusím tam nic přilepovat (žádné adresní štítky), ani lepit, ani balit.
![]()
ne každý kupující je ochoten si připlatit za zbytečnou krabici, kdo si objednává přes net chce mít vše co nejlevnější- bohužel... to je moje zkušenost, vždy mi píší- pošlete to co nejlevněji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.