Ahojky děvčata, mám takovej dotaz. Nevíte jak si najít nějakého přítele? Jsem trochu silnější postavy a připadá mi, že to klukům vadí. dost často se mi stává, že mě chtějí využít jen do postele. Dík za odpověď
Ahojky, to, že máš trošku silnější postavu není důvod, proč nemůžeš najít přítele. Píšeš, že Tě využívají jen do postele - to svědčí o tom, že jim to asi tedy moc nevadí. Já bych spíš řekla, že asi hledáš na špatném místě a možná i špatný typ kluků.
diblík*
Měě už zrovna nenapadá kde hledat. Teď sem si dala voraz tak snad to někdy vyjde
azurka*
Ahojky, ono to vyjde zrovinka ve chvíli, kdy to budeš nejmíň čekat. Jestli chceš, napiš mi na mejlíka. Odkud jsi? Držím Ti palečky
diblík*
budu ráda když jsi budeme psát jsem z Prahy. Můj meil je Diblik.1@seznam.cz Teď půjdu ven se psem tak se zatím měj krásně Hanka
azurka*
Já jsem z okresu Litoměřice - což je nedaleko. Hned Ti napíšu mejlíka. Zatím papa, nezmrzni venku s pejskem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.