Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
18.7. jsem měl menší nehodu tuknul jsem do vozidla ze zadu (nedobrzdil jsem)a auto které jsem poškodil prasknul zadní narazník.Nicméně 18.7.se stala nehoda19.7. jsem vše nahlasil na pojištovnu tak jak se má. moje otazka zní neměl by mi prít od pojištovny nějaky dopis,e-mail,že škoda byla vyřízena.Nebo to končí pro mně tím že jsem to nahlásil a tet uz to řeší pojištovna,
Předem díky za odpovědi.
Jako účastník nehody a škůdce, kterému zřejmě bude navýšeno pojistné za krácení bonusu nebo vystavený malus, obdržíte během šetření požadavek na dokladovost (pokud jste již nezaslal). Po ukončení šetření obdržíte vyjádření s vyčíslenou škodou. Pokud poškozený nebude po pojišťovně požadovat plnění, bude odloženo na určitou dobu, pak promlčeno, ukončeno bez dalšího šetření...
Lukáši, nevím jakou máte pojištovnu, ale u většiny lze sledovat průběh škodního řešení. Taky může pojištovna čekat na doplnění nějakých dokladů.
Volal jste na centrálu Vaší pojištovny?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.