Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si obléct na rande s novým mužem

Od: hjsl odpovědí: 23 změna:

Dobré ranko,

jaké oblečení byste si vzaly na 1.rande s novým mužem? Jdu na rande po hodně dlouhé době a přemýšlím, co je vhodné si obléci. Chceme jít na drink, zmrzku a projít se.*pusa*

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Rozhodně bych si vzala sukni nebo letní šaty. Pokud vím, tak kalhoty u mužů nevzbuzují pocit ženskosti.

hjsl
hodnocení

Také si myslím, že by žena měla zůstat ženou :)

Mě kalhoty u ženy nevadí, záleží na situaci a tvaru postavy. Často je to velmi sexy.

hjsl
hodnocení

To je taky pravda. Jeansy/kalhoty nosím, ale sukně/šaty mi přijdou více holčičí :)

mate*
hodnocení

1x

Sukni a hezkou halenku,nebo džíny a tričko.Určitě nic moc vyzývavého,aby jste se v tom dobře cítila a na co jste zvyklá.

hjsl
hodnocení

Díky, právě nad tím uvažuji, taky záleží na počasí.

host
hodnocení

1x

Já bych si neoblíkal nic, stejně to z vás všechno serve :-D

doplněno 15.08.19 21:45: Tak co, jak to dopadlo? :)
hjsl
14.08.19 18:38
hodnocení

*smich2*

Hoste, to mluvíte za sebe? ;)

ilo
hodnocení

0x

Nový muž nebude řešit co máte na sobě, ale bude se těšit, že vám to bude slušet. Jste žena a víte jak na to. Určitě máte doma dost všedního oblečení, nepůjdete přece na zmrzku ve společenských šatech. A sama víte nejlépe, v čem se cítíte dobře, hlavně co vám sluší.

hjsl
hodnocení

Děkuji a ano, vím v čem je mi dobře a to si vezmu :)

hodnocení

0x

Běžné oblečení, třeba džíny a triko, nebo nějakou halenku.

hjsl
14.08.19 08:17
hodnocení

Děkuji :)

hodnocení

0x
Ať Vám to dobře dopadne. Hlavně dobrou náladu sebou ;). Pěkný tričko, džínovou sukni.
doplněno 14.08.19 18:32:

Slečno, napište nám, jak to dopadlo a co jste si vzala nakonec na sebe. Ono nakonec na tom oblečení a nalíčení zas až tak nesejde. Důležité je, abyste si padli do oka a měli jste si co říci.

hjsl
hodnocení

Jee, děkuji, už se těším!*hi*

hjsl
hodnocení

Dám vědět, jdeme zítra :)

mate*

Držím palce!

hjsl
hodnocení

Děkuji, to je velmi milé!*slunce*

dolga*
hodnocení

0x

Chceme jít na drink, zmrzku a projít se

------------------------------

Protože je to běžná procházka, vzala bych si pohodlné boty, dlouhé džíny, jednobarevné tričko, nejlépe bílé a sako. Budete se sama sobě líbit, vypadat moderně a na to, abyste působila žensky nedejte, pokud v sobě máte ženskost, tak se projeví i tak říkajíc i v pytli od brambor. Pokud ne, nepomohlo by Vám ani oblečení od Laffity nebo Matragi.

Věřte mi, že je nejlépe být přirozený, jít v oblečení, na které jsme zvyklí a na nic si nehrát. A tou bezprostředností můžete svůj protějšek upoutat, rád Vás požádá o další schůzku. Pokud přijde oblečený on v kratasech, v tričku bez rukávů, takže spíše nátělník, utíkala bych pryč, já tedy ano, protože pokud na schůzku se mnou se oblékne jak taxíkář, není co řešit, mám o svém životě jiné představy. Snad jsem poradila...hezké randeví...

doplněno 14.08.19 17:02:

Poradím ještě jednu věc, kterou dělám. Na obrácená zápěstí, tam, kde Vám pulzuje krev a pod ouška, natřu trochu krému a pak stříknu na krém kvalitní toaletní vodu. Dlouho a krásně pak voníte, kdykoliv se přiblíží k Vašim vlasům nebo k rukám, uvědomí si, jak krásně voníte.

dolga*

yoom.cz/...

Pokud bude příliš teplo na sako, volte něco podobného - je to sexy a slušivé...

Zajímavá informace...

Marilyn Monroe, když se jí zeptali, v čem se cítí nejlépe oblečená, řekla, že v kapce Chanelu 5.

Tím Vás ovšem k ničemu nenavádím...*smich*

hjsl
hodnocení

Tak s tím krémem to zkusím, děkuji za tip! :) A jak píšete, někomu bude slušet i pytel od brambor a někdo i kdyby měl Versaceho, nikdo si jej nevšimne, to je pravda. Já jsem právě více zvyklá nosit sukně a šaty, přijdu si více jako ženská, ale nepohrnu ani kalhotama;)

hahanaj*
hodnocení

0x

Prostě to v čem se cítíte dobře- není třeba se nijak slavnostně oblékat.

hjsl
hodnocení

Slavnostně určitě ne, spíše mě tak zajímalo, co se na tuto příležitost obecně nosí, vezmu si na sebe co je mi nejpohodlnější samozřejmě ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]