Nejste přihlášen/a.
Ahoj,už od svých 7 let bych chtěla být herečka (v Americe, je mi 13) Ve škole jsem vždy hrála hlavní role a chodila jsem do dramatického kroužku (potom se zrušil
) chtěla bych se hlavně zeptat jak začít atd. Díky každému co napíše sebemenší pomoc
PS: pro některe ze musim neco i delat se sebou tak delam kickbox a tlusta taky nejsem (asi :D) chodím na ZUŠ a ráda zpívám. Sbad to stačí:DD Jo a prosim nejlépe mi piste na ig: brstakova.d
PS: pro některe ze musim neco i delat se sebou tak delam kickbox a tlusta taky nejsem (asi :D) chodím na ZUŠ a ráda zpívám. Sbad to stačí:DD Jo a prosim nejlépe mi piste na ig: brstakova.d
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]