Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych vycestovat na týden do Dubaje a mám dotaz na jednu věc. Slyšel jsem, že jsou lidi, co kupují letenky až přímo na letišti třeba hodinu před odletem protože se doplňují stavy a vyjde jich letenka klidně i o 50% levněji než přes internet. Může mi někdo říct, co je na tom pravdy a jestli má někdo takovou zkušenost, že se sbalil a koupil letenky někam až na letišti? ![]()
Díky za odpověď.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
joudic*
0x
na letisti je nejhorsi.. v dubaji jsem nekolikrat rocne a na podzim a brzo na jare sezenete smartwings a czech airlines prime lety okolo 4500-5500, ale osazenstvo je jak z Ucastnici zajezdu mixnute Troskou... (nebo nekdy flydubai ale to je levnejsi jen na jejich strankach) v lete bohuzel a letenka muze byt i 8-9 (nejlevnejsi je vzdycky flyUIA pres kiev)
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]