Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč jsem tak moc náladová a přecitlivělá?

Od: sasab odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Je mi 15 a posledních pár měsíců jsem byla hodně náladová a přecitlivělá. Před tím jsem ale nikdy taková nebyla. Nemám prakticky žádné přátele, ale když už s někým trávím čas, tak jsem většinou v pohodě, usměvavá a tak. Ale když jsem sama, tak přemýšlím nad tím jak nemám žádné kamarády a brečím často i úplně bez důvodu. Brečím taky když na mě někdo zvýší hlas nebo mě nějakým způsobem odmítne a tak. Je to normální v mém věku nebo se mnou něco je?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V Tvém věku je to zcela "normální". Holky pláčou a kluci odmlouvají a dělají blbosti. Neboj, to přejde! Všichni jsme prošli pubertou a taky jsme se tak trochu "trápili".

:)*slunce**tanec*

hodnocení

0x

@sasab - Je to normální v mém věku nebo se mnou něco je?
Ano, je to normální - a buďte ráda, že se vaše puberta projevuje jenom takto :) Za pár let se tomu budete smát, pokud si vůbec vzpomenete *slunce*

hodnocení

0x
To je normální..jste resp. budete žena.
U některých to skončí po roce či dvou, u některých to pokračuje celý život.

hodnocení

0x

Dobrý den. Buďte v klidu, to jsou jen hormony a k pubertě to patří. Možná si na toto citlivé období vzpomenete, až budete starší a v přechodu. To je také období, kdy si hormony s námi dělají co chtějí..A také se to srovná za čas.:)

liska5
hodnocení

0x

Hlavně je dobré mít koníčky, nějakou zájmovou činnost, kterou budeš trávit mezi fajn kamarády. Jsou kroužky, kurzy, kluby, oddíly, sbory...Vrátíš se třeba z atletiky, z házené, výtvarky, španělštiny, tanečního kroužku či dramaťáku . A už nebudeš mít pocit, že jsi tolik sama a nebudou Tě přepadat takové smutky. Zjisti si, co se ve Tvém okolí dá navštěvovat, překonej se a zkus to.

kami*
hodnocení

0x
Mě na bolístky pomáhalo hledat a nacházet v životě krásu. Hledat krásu na lidech. Krásné kamínky v potůčku, krásné stromy v lese. Doma mi nejvíce pomáhal uklidňující cvik Jóga moudra i relaxace. Bavily mne karty pro jednoho, Pasiáns. Nebo zajímavá knížka. Měli jsme i papouška a pak zebřičky. Útulky nabízejí i možnost venčení psů. Doma si lze kreslit i tvořit z modelíny.. (Samotu člověk musí vidět jako příjemnou a nebojovat s ní, najít nějaké výhody.) Někdy náladu ovlivní i nedostatek vitamínů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]