Nejste přihlášen/a.
Zdravím...
Mám dlouholetej problém. Mám rýmu od Novýho roku do Silvestra a od Silvestra do Novýho roku. Prostě věčnou.
Na to už jsem si zvykl. Poslední dobou mám ale strašně moc zalehlý v uších a to už 2 hodiny po vykoupání.
Zvuky který slyším jsou tlumený jakoby přes hrnec. Nic mi na to nepomáhá. Na ušním mi dokonce proplachovali uši ale
účinek to mělo asi 2dny. Jedl jsem prášky- nepomohlo. Používal jsem kapky- nepomohlo. Můžete mi někdo
poradít? PROSÍM...
Nezkusil, co to je?
Já sem měl spíš na mysli něco z rad našich babiček.
Protože nic kupovanýho mi zatím nepomohlo a já nechci podporovat zlodějiny farmaceutických firem...
Hlavně nemám na to abych si kupoval něco za 200 co mi možná ani nepomůže.
Jsem částečně invalidní takže peníze prostě nemám...
Teď když to vidím tak už sem to taky měl a nepomohlo...
Já bych ve vašem případě zkusila ušní svíce. Je to stará přírodní metoda. Informace si vyhledejte na internetu, je jich dost. Ovšem zadarmo je nezískáte.
Protože vím, jací jsou někteří nebo spíš většina lékařů břídilové...Ale je to klasika, nepřijdou na příčinu a pomož si sám. Mně zk...i zdraví na celej život a ještě se na mě dívají jak na simulanta.
doplněno 03.03.10 15:52:Jinak já byla jeden čas "hluchá" asi měsíc, měla jsem zánět dutin, na ultrazvuk vás neposlali?
Vo tom ultrazvuku nebo nějakým rentgénu zvukovodů mi říkal zrovna dneska kámoš když sem byl odepoledne na pívu..-...
Uvidíme, vyzkoušíme!
Zdravím.
Tak se hlásím po dlouhé době znovu. Ušařka mi předepsala BETASERC24. Prej na lepší prokrvování. Samozřejmě nepomohlo. Foukala mi do uší i do nosu. Byl sem na ultrazvuku dutin, CT mozku, rentgenu krční páteře. Nikde nic nezjistili. Teď si posledních 14 dní mažu do nosu nějakou mast co mi předepsala ale pochybuju že to k něčemu bude. Nejhorší na tom je že začínám bejt nepříjemnej na lidi kolem sebe. Je to nechtěně ale je to tak. Už nevím kudy kam.
Lujsi, jednou jsem měla po silné angině problémy s ušima. Bylo to velice nepříjemné a připadala jsem si při mluvení jako pod velikým hrncem. Brala jsem na to antiobiotika. Ale stejně jsem si ještě minimálně měsíc připadala, jako když sedím vedle jezu a slyším šumění. Od té doby jsem měla problémy při sprchování, když mi natekla voda do uší. Začala jsem si při sprchování dávat vatu do uší, aby mně tam nenatekla voda. Vyzkoušejte to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.