Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilková kontrola balíčku

Od: lenar21 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mám objednanou zásilku přes bazoš.Psal jsem pánovi z jiného čísla,aby se přesvědčil jestli nejde o podvod.Odepsal mi,že je k zboží k dispozici.Na profilu má jedno kladné hodnocení. Jde nějak zkontrolovat obsah balíčku než ho zaplatím?Budu si ho vyzvedávat na odběrném místě.Díky za pomoc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

12.08.19 13:45
hodnocení

0x
Nejde.

hodnocení

0x

Ne, musíte zaplatit, potom Vám vydají zásilku. Nevím, co jste kupoval, ale prodejce může mít třeba víc stejných kusů.

hodnocení

0x

Před vyzvednutím mu napište, že jste to vyzvedl, ale že toto jste opravdu nečekal a hodláte to řešit. Pak už jen čekejte co odepíše. V nejhorším můžete napsat, že se omlouváte, že zpráva patřila někomu jinému.

lenar21
hodnocení

A pokud ho zaplatím a otevřu ho před tím zaměstnancem a nebude tam co mělo být.Co mohu pak udělat?

Zaměsnance vaše problémy nezajímají a svědčit vám nebude. Nenaděláte nic. Pokud se jedná o úzce specifické zboží, které nemůže mít prodávající vícekrát, tak bych do toho nešel.

re4zon
Zamestnance to zajimat nemusi, ale svedcit musi. Kdyz uz bych neco koupil na dobirku, tak reseni je prave rozbalit hned na prepazce a v pripade podvodu volat policii a mit pracovnika za prepazkou jako svedka. Kdyz to rozbalite doma, mate smulu.

Pracovníci mají přímo zakázáno míchat se do těchto sporů.

mak*
hodnocení

0x

Můžete balíček rozbalit přímo na odběrném místě a pracovním odběrného místa je svědkem, co v balíčku bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]