Zdravím, asi půl roku zpátky jsem si konečně koupila kytaru a začala hrát. Bohužel mi přijde, že se má hra dál nezlepšuje a potřebovala bych nasměrovat. Nechci být profi kytaristka, jedná se mi pouze o nějaké to hraní u táboráku. Takže k otázce - kde sehnat lekce hry na kytaru? Napadly mě ZUŠky, ale tam si nejsem jistá, zda tam můžu, když mi je 17 a jsem už na střední. Inzeráty na doučování jsem prošla a nikde nic. Ve městě je sice výuka hry, ale za 300Kc/hodina, což mi teda přijde moc. Lokalita - Liberec. Děkuji
Zkuste hrát podle pěkných výkladů hry na intenetu. Některé jsou rozválké, ukecané a jiné přesně pro začátečníky,
základní rytmu, i s písničkou . Atd
Pro začátečníky, kteří si chtějí jenom hrát pro radost, je škoda peněz utrácet je za soukromého učitele hudby. Za jednu lekci si koupíte dvě kvalitní sady strun, nebo pizzu pro dva, lyžařské brýle, atd...
Jde to. Stačí se tam jít zeptat osobně. Na ZUŠ chodil můj obvodní lékař někdy po čtyřicítce, kdyz zdědil trubku a rozhodl se na ni naučit. I do nauky s děckama chodil. Pak těmi zážitky bavil okolí.
Co se mým vnukům osvědčilo, je Kytarová škola Honzy Homoly / z kapely Wohnout/. Na internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.