Zdravím, před pár dnama sem tu psal dotaz obledně boleriozy. Tedka stale do konce měsíce beru antibiotika doxyhexal a dneska se mi udělali na penisu ( na žaludu) červené tečky a skvrny a lehce to pálí. Myslíte že to mám řešit nebo to po dobrání antibiotik zmizí? Ještě 17tého letíme na týden na dovolenou. Děkuji za odpovědi
Ano, s největší pravděpodobností je to důsledek léčby antibiotiky, která zároveň vybila "hodnou" střevní mikrofloru.To by mohl vyřešit i obvoďák. Zatím postižená místa oplachujte, máchejte v růžovém roztoku hyparmangánu, užívejte lactobacily /kefír, kyselé zelí, bílý jogurt/, berte B komplex, omezte cukr, včetně slazených nápojů.
danner122
V lékárně mi nabízeli ješte nějakej lék na tu mikrofiru. Když stále ty antibiotika beru tak by bylo asi dobrý kdybych si zašel proto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.