Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červené skvrny na penisu

Od: danner122 odpovědí: 4 změna:
Zdravím, před pár dnama sem tu psal dotaz obledně boleriozy. Tedka stale do konce měsíce beru antibiotika doxyhexal a dneska se mi udělali na penisu ( na žaludu) červené tečky a skvrny a lehce to pálí. Myslíte že to mám řešit nebo to po dobrání antibiotik zmizí? Ještě 17tého letíme na týden na dovolenou. Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nezmizí. Švihej na kožní. Zřejmě kvasinková infekce, dost častá po antibiotikách a neužívání probiotik.

doplněno 12.08.19 23:35:

Probiotika (obnova mikroflory) budou vhodná, ale váš problém nevyřeší. To zjistíte sám.

liska5
hodnocení

0x

Ano, s největší pravděpodobností je to důsledek léčby antibiotiky, která zároveň vybila "hodnou" střevní mikrofloru.To by mohl vyřešit i obvoďák. Zatím postižená místa oplachujte, máchejte v růžovém roztoku hyparmangánu, užívejte lactobacily /kefír, kyselé zelí, bílý jogurt/, berte B komplex, omezte cukr, včetně slazených nápojů.

danner122
hodnocení

V lékárně mi nabízeli ješte nějakej lék na tu mikrofiru. Když stále ty antibiotika beru tak by bylo asi dobrý kdybych si zašel proto.

hodnocení

0x

Pomáhá mazání kokosovým olejem, hubý kvasinky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]