Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám vypovědět smlouvu Asterii?

Od: hrusticka1973* odpovědí: 2 změna:

Prosím Vás,pomůže mi někdo?Jak mám ukončit spolupráci s Asterií,jak mám vypovědět smlouvu?Podepsala jsem s ní minulý měsíc spolupráci v domění,že mi pomůže.Podle ohlasů na tuto společnost,jsem se rozhodla to ukončit,dokud se s tím dá ještě něco dělat.Jsem hloupá,že jsem to podepsala,už to vím,snad ještě není pozdě?Přežili jsme několik exekucí,spoplatnění úvěru a já pak udělám tu blbost.No poradíte mi jak z toho ven?Asterie tvrdí,že mají dopisy od společností,že s nimi budou spolupracovat,proč mi tedy věřitelé volají,že s nimi spolupracovat nebudou protože s nimi nemají žádnou smlouvu.Kdo tedy má pravdu.Je tu vůbec někdo,komu Asterie opravdu pomohla?Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.D.H.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

arecibo*
hodnocení

0x

Zeptejte se pana Zdeňka Bučka tel. 774 809 551, 272 702 132.

Ale sankci za vypovědění smlouvy budete muset zaplatit. Snad jste si nemysleli ,že Vám dlužníkům, jen pro Vaše hezké oči, někdo něco zaplatí. Bez zástavy či podobného ekvivalentu.

wojnar
hodnocení

0x

To je v pohodě. Zaplatíte pár tisícovek a jste z toho závazku venku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]