Nejste přihlášen/a.
Jsem dobrodruh duší, rád chodím po městě protože se nebojím. Ale chci si udělat procházku 14 km ob 2 vesnice za městem chci shodit pár kilo proto bych rád šel. Ale jít lesem, okolo města kde vidím večer ty individua nebo agresivní psi je pro mě hrozně vyvolávající strach. Nevím co mám dělat abych se nebál.. Dám to do cestování 14 km je cestování :D
Ráda jsem chodila na vycházky se psem, co kdybyste si nějakého pořídit? Nebo chodit s kamarádem?
Dříve bych asi poradila,jen žádný strach...ale před pár lety mě napadl cizí muž na lesní cestě (kde je celkem pohyb lidí) Šel proti mě a při míjení po mě skočil.Slzák jsem měla v ruce,v kapse,ale i tak mi nebyl nic platný,nečekla jsem to,i když jsem měla preventivně prst"na spoušti".Týpek mě přetáh přes hlavu ,pokračoval dál a sprostě mi nadával.
I přes negativní zkušenost stejně chodím po venku i nadále,nemůžu se zavřít doma a myslet na potencionální nebezpečí.Jediné co můžu doporučit je-vypadat sebevědomě,být ostražitý,mít slzák v kapse a vybrat si vhodnou denní dobu k dané lokalitě .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.