Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte dietu bez pečiva?

Od: lada1® odpovědí: 10 změna:

Chtěl bych zkusit nejíst chvíli pečivo a chleba,jakou máte zkušennost z touto dietou?Když jsem se díval na net tam tam jsou stránky jen pro ženy jako bychom my muži neměli zájem vypadat "šik".,:-P

Poradťe prosím Ladislavovi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

6x

Manžel, když chce zhubnout prostě přestane jíst pečivo a přílohy, místo toho chroupá ledový salát, za měsíc má pupek pryč a dole nejméně pět kilo. Písemný postup nepotřebuje. V pečivu žádné vitamíny atd. nejsou, takže tělu nic nechybí, hlad zahání zeleninou. Víc pije vodu.

hodnocení

děkuji fandím mu ať se daří.

etana*

jemu fandit nemusíte, spíš si z toho vzít ponaučení. chtěl jste poradit, ale jste dost agresivní, to je pak každá rada drahá.

joudic*
hodnocení

1x

na co resit hledani diety, proste nejezte pecivo a jidlo, ktere jste s tim jedl, malinke jidla, vinne striky misto piva (vino uplne zabrzdi hlad), semtam se najist kilem rajcat nebo bananem misto jidla... to, ze to byl uspesny hubnouci den, poznate tak, ze pred spanim uz mate trochu hlad a tesite se na snidani.. zhubl jsem ted za cca 2 mesice 8 kilo

Jinak prvni 2 tydny a klidne i 3 se muze stat, ze zadna zmena, nenechat se odradit, tak at se dari ;)

elane
hodnocení

1x

Mám zkušenost se stravou bez pečiva, praktikuju jí už řadu let. Nemusíte mít žádný přesný návod. Je to naprosto jednoduché, prostě přestaňte jíst pečivo, zejména to bílé. Takže žádné koláče, rohlíky, krekry, sušenky, knedlíky, nudle, apod., prostě žádná bílá mouka.

Je jedno, jestli jste muž nebo žena, funguje to stejně.

Já si po "ztrátě" téměř 30 kg (před asi 10 lety) teď dám občas dobrý tmavý chleba. Je mi fajn, jsem zdravá, pečivo jsem naprosto ze stravy vyloučila.

*jasne*

A co vlastně jíte? Ke snídani, svačině či večeři?

K obědu jako přílohy jen brambory a rýži?

pohanecka
hodnocení

0x

Není pravda, že je pouze pro ženy. Pro muže je nízkosacharidová dieta - ketonová - na těchto stránkách - ketodiet.cz/...

Je jich tam samozřejmě více, uvedla jsem jenom jednu stránku, mají to nakrokované, postupně.

Dobré je, že u těchto ketonových diet nabízí firmy i jejich speciální pečivo + chleba a sladké tyčinky.

Můžete si objednat balíčky, nebo jenom jednotlivé produkty.

Já mám od ,,ketofit,,. ale nedržím to moc přísně. Jenom kokteil na večeři.

hodnocení

Děkuji raději si někde přečtu rady co a jak a nebudu řešit nějaké balíčky,to mmě opravdu neoslovuje.

hodnocení

Tak moc jste neporadili našel jsem jeden tip tak ho zkusím,mějte se a dobrou chuť,

pavelpavel*
hodnocení

0x

A v čem potřebujete poradit? Prostě to nejím a vyřešeno. Místo chleba brambory a místo rohlíků zeleninu? Fantazii se meze nekladou kolego.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]