Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na mega levné letenky?

Od: lucien odpovědí: 3 změna:

Ahoj! Ráda bych, kdybyste se se mnou podělili o tipy na levné letenky/jídenky. Vím že jsou portály jako cestujlevne, honzovy letenky, kiwi... Teda kiwi mi zrovna moc nefunguje, vždycky mi hodí upozornění na levnou letenku, ale pak ji vůbec nemůžu najít, protože prostě neni. Mám momentálně v plánu letět na Krétu a letenky jsou nejlevnější za 5tis, z Vídně levné, ale to zase byh musela dohledat levné busy nebo vlaky.. Jsem ještě v tomhle nezkušná a pojedu takhle poprvé sama. Napadlo mě i, že dá se přímo na letišti koupit nějaká last minute letenka? Ve smyslu, že třeba někdo nedorazí nebo jednoduše v letadle bude nějaké poslední místo a z místa z hodiny na hodinu se pak dá koupit třebba za pětinu? Je to reálné? S tím, ž by to klidně mohlo být úplně kamkoliv a tedy i se zpáteční letenkou, nevíte? Taky co se týče busů, dřívv jsem zahlédla nějaké po evropě za 30 kč, nevím co to bylo zač, toto zrovna asi ylo po čr, ale po evvropě třeba za stovku, to asi byla jen nějaká akce reklamní, co? Děkuji moc všem za rady a tipy :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Já mám s kiwi.com dobrou zkušenost, třeba spoj Katowice - Frankfurt byl jen na 360,-. Je ovšem třeba hledat a objednávat s velkým předstihem (aspoň 6 měsíců), jinak zůstávají v nabídce čím dál dražžší letenky. Pro letošek už nic extra levného neseženeš. Spoléhat se na last minute není moc prozíravé, i když se štěstím to jde,

asd1
hodnocení

0x

Buď dlouho dopředu nebo číháš na poslední chvíli...

joudic*
hodnocení

0x

www.skyscanner.com, akce bohuzel je treba lovit a vetsinou v dobu, kdy je potreba letet nejsou, jet na letiste je nejhorsi a nejdrazsi moznost (jinak jeste napr www.momondo.com). Casto je take levnejsi rovnou lovit u aerolinek, ale to plati hlavne u slozitejsi cesty, napriklad na filipiny se vyplati si udelat zastavku v dubaji tim nejlevnejsim a zbytek cesty bookovat u cebupacific naprimo, nejhorsi cena je praha > cil, cena takove letenky mi vystoupala az na 24k, zatimco rozlozenim cesty 16k a primo az na male lokalni letiste. Co se tyce busu v evrope tak flixbus, megabus atd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]