Nejste přihlášen/a.
Sepsala jsem si možné benefity života v klášteře A vyšlo mi toto: 1. Zjednodušení života, protože neřešíte: módu, výzor 2. Neřešíte peníze 3. Neřešíte bydlení a komfort, 4. Neřešíte společnost a pravidla 5. Neřešíte stravování a choutky. 6. Neřešíte sex a vztahy s partnerkou – partnerem. 7. Neřešíte zábavu, alkohol Máte čas a možnost žít tady a teď. Máte možnost uvědomovat si vůni, chuť, krásu, požitek Tady a teď. Osobně vidím jeden problém, návrat domů. Vidím řešení v tom, zařídit si "tibetský klášter" doma. Nemyslím evropu nebo Českou republiku, ale přímo tam, kde bydlím a žiju.
S psychickými problemy bych doporučoval zajít k odborníkovi. Ne všechny jsou pomocí duchovních technik odstranitelné.
Pokud jde o ty duchovní techniky, tak jednou z nejjednodušších je poslech a pronášení svatých textů a jmen vyšších bytostí podle vaší volby - v mysli, polohlasně nebo nahlas a také zpěvem. Tato metoda je doporučena pro současný věk zvaný Kali juga. Přeji vám úspěch.
Nikdo neuteče sám před sebou. Ani do Tibetu, věřte mi. Je potřeba se nenimrat v minulosti, nezabývat se budoucností ve smyslu se jí obávat a hlavně žít přítomností. Protože co přijít má, přijde i přes naše obavy. Psychické problémy mají často i lidé, kteří se příliš zabývají svojí osobou. Je lépe si povídat i třeba se starými lidmi na lavičce v parku, než se zaobírat tím, že co by, kdyby...
Spoustu lidí potkalo hodně tragedií, spousta lidí mělo ne svojí vinou opravdu zlé dětství, ale vždycky šli dál bez myšlenek, že sebou musí táhnout i svoji neštastnou minulost. Ta byla a nevrátí se ani tím, když se jí neustále budeme zabývat...protože se nic na ní nedá už změnit.
Lidé, kteří mají problém s psychikou, svoji mysl často obrací k víře. Začnou věřit v Boha a chodit do kostela, kde funguje zpověd asi lépe než jedno sezení u nervozního psychologa. Zkuste to, pokud jste to už nezkusila.
Další možnost je tady...nevím odkud jste, takže odkaz je na celé Česko.
Věří v reinkarnaci a proto se na smrt dokonce těší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.