Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše zkušenosti s bolestí zad a hrbem?

Od: simonkanova odpovědí: 3 změna:

Ahoj! Prosím o radu, mám po dlouholetém přetěžování zad u počítače (hodně hodin denně) obtíže se zády, se kterými se léčím na fyzioterapiích, cvičím atd. Po dohodě s lékařem spím bez polštáře, aby záda byla rovná, což mi vyhovuje. Horní část zad mám prostě v trvalém napětí, ramena mám hodně vyvýšená, také jsou v napětí, a zlobí krční páteř a šíje. Vyvýšená proto, že jsem léta hodně psala v nesprávné poloze, takto strnule na klávesnici. Mám skoliozu a tzv. vdovský hrb, cvičím, řeším to. Zajímá mě, zda někdo zkusil trakční lavici, zda to opravdu pomůže k uvolnění? Potřebuji se maximálně uvolnit v oblasti krční páteře a dostat ramena dolů, je to extrémně zatuhlé, overball a jiné pomůcky používám. Ještě se chci zeptat, zda myslíte, že existuje nějaká pomůcka, nebo zkrátkajakou najít správnou polohu, když už člověk musí v posteli něco číst nebo pracovat na mobilu a tabletu? Jak ležím rovně bez polštáře, což mi opravdu pomáhá, většinou vztyčím ruce nahoru a držím tak mobil nebo tablet nebo knížku, což ještě bohužel přispívá k tomu, že se ramena zvednou a krční páteř a šíje napne. V posteli se pracovat nemá, ale jsem samoživitelka, jsem OSVČ a prostě kvůli penězům někdy pracuji i takto. Budu vděčná za tipy, dík moc.:)*srdce*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vlastním trakční lehátko a mohu jen doporučit.
"Prokřupám" si každý obratel.
Ničím jiným si tak nepomůžu.

Jaké lehátko konkrétně máte?

Mám ho už přez dvacet let.

Vaše zkušenosti s bolestí zad a hrbem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]