Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Údajná výhra ve Španělsku

Od: mmm* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

kdo mě poradí? Mám problém.

Prý jsem vyhrál ve Španělsku v loterii nějaké peníze, ale nejdřív po mě chtějí nějakou malou částku zaslat tam na dobročiné účely. Chtěl bych vědět kdo by mě mohl poradit zda firma opravdu existuje a je to pravda (a pak to od nich dostat) nebo že je to zase nějaký ... na vymámení peněz z lidí.

Firma nebo jméno nebo něco takovýho na koho se můžu obrátit.

Předem moc děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Nebrat - podvod. Vsaď si třeba sportku a tam nic při výhře nechtěj.

nensy jistě doplní své životní zkušenosti

mmm*
hodnocení

Ale podle informací by to mělo být garantovaný ministerstvem financí ve Španělsku.
Pošli někam prachy a doufej,že si se nestal dalšim hlupákem. Nešel bych do toho ani náhodou.Napiš nám určitě o svý skvělý (garantovaný) dovolený :(
mmm*
hodnocení

Já se ptal na radu. To vím taky že to může být kdoví jaký. právě proto se ptám jestli někdo neví o nějaký finanční firmě nebo nějaký osobě, která to může zjistit co je na tom pravdy. Náhoda je blbec. Třeba ...
25gowron*
Tak to todle bych hned vyhodil i kdyby to garantoval španělskej král nebo co tam maj...Nevěř tomu nikdo ti nedá nic zadarmo, a pokud ti někdo něco chce dát tak po tobě nebude nejdřív něco chtít.

boody*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
jen dotaz, ty sis v nake loterii ve spanelsku sazel/a?
jestli jo pak se tim zabyvej, jestli ne smazat smazat smazat na nic neklikat a na nic neodpovidat
a navic kdyz po tobe chcou prachy predem stane se z tebe jen neci dalsi stedry sponzor
preji mnoho zdaru
Neni patrný jestli je to otázka na mě*nevi* Já sem věc myslel tak, že je lepší si doma vsadit sportku a za výhru ject do Španěl, než ze Španěl přijmout prachama podmíněnou nabídku na dovolenou a pak doufat, že nejsem mecenášem dovolený někoho úplně jinýho.
mmm*
hodnocení

Je to že k emailovým adresám jsou přidělena nějaká čísla a podle toho jsem to měl vyhrát já. Co jsem sledoval na internetu tak různých výher v různých datech je tam víc. Třeba i rok starý.

styx*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tohle je ukázkovej typ podvodu. Mailem mi toho chodí tuny. Neposlal bych nikam nic ani za zlatý trenky radim nebrat jestli nechceš vyhodit zbytečně patřičnou částku.
jaja28*
No nechápu tě mmm, jak můžeš být taková naiva. Vždyť takovýchto podvodných akcí jsou plné noviny a televize. Nečteš? nekoukáš? tomu ani nemůžu uvěřit a to jsem důvěřivá dost, ale té nabídce co jsi dostal ty, bych nevěřila ani omylem.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
mmm-Napiš mě na mail co ti konkrétně napsali musi tam být i jejích adresa pomužu ti to zjistit ale, asi pujde pravděpodobně o vydirani peněz*plac* budeli to Španěsky pomužu ti to přeložit:)SO.
mmm*
hodnocení

Díky za nabídku, velice rád ji využiju, akorát nevím jaký máš e-mail. A jinak je to anglicky, konkrétní adresa tam je (ulice, Madrid).

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tak jim napiš, že pošleš malý dar na dobročinné účely až obdržíš tu výhru.

8976*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
neblbni, pošlu ti číslo svýho konta a budu Ti vděčný, čauky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]