Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co dělat

Od: hazenkarka* odpovědí: 12 změna:

Ahoj

Jenom mám takovou otázku...

V kolikati letech jste měli první vztah? Mě je 13 a všichni u nás ve třídě už někoho měli... A dělají si ze mě akorát blázna...Protože jsem ještě nikoho neměla...*ee*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

@hazenkarka - všichni u nás ve třídě už někoho měli

Podle jednoho vtipu - "a co vám brání si taky vymýšlet?" *smich*

V tomhle věku máte času dost - a na rozdíl od spolužáků se pořád máte na co těšit, tak se tím fakt netrapte *slunce*

hodnocení

2x

Já ve 20. Ale jsem teda chlap *frajer*.

Jo a nesmíš věřit všemu, co Ti spolužačky nakecaj *smich*

hodnocení

1x
Bud uplně v klidu nic se neděje o nic nepřijdeš
Si ve věku kdy máš na první fnukání nad nepovedenou láskou ještě spoustu času
Na posměváčky se vykašli vždycky jim múžeš říct že jim nic neni do toho ským chodíš

hodnocení

1x

Ahoj. Nemáš nic zmeškáno a ostatním nevěř. Na vztah máš času dost. Ve třinácti letech jsou to je pubertální a vychloubačné řeči. Říkej, že Ty si počkáš na toho pravého a teď, že dáváš přednost té házené. ;)

liska5
hodnocení

1x

. Co jim to povídáš? *alene* Ty holky si z Tebe utahujou. Tak si vymysli taky někoho *vtip*. A hlavně s humorem.*smich*

hodnocení

0x

Mně se líbil každou chvíli někdo jiný, ale tenkrát to byla jiná doba, v tanečních jsem se opravdu zamilovala , ale vztah jsem měla s úplně jiným hochem v 17 a s ním jsem již zůstala. Nemá cenu to uspěchat, vidím to na vnučce v tvém věku, líbí se jí několik spolužáků, ale protože neví,který by byl ten pravý, tak nikoho doopravdy nemá. Nikam nespěchej a užívej si to tápání, váhání, ty představy o líbání, to už se nikdy nebude opakovat. Ony ty spolužačky nevědí, o co přicházejí,když na všechno spěchají. A taky jim nevěř všechno, s čím se vychloubají, ono v tomto věku to moc na chlubení opravdu není.

asd1
hodnocení

0x

Kolem 20.. Nic ti neuteče.. Počítej, že polovina spolužáků kecá a jsou na tom jako ty ;)

Odpovídej že čekáš na pravého a nestojí ti za to abys chodila s někým jen proto abys s někým chodila..

andrej19
hodnocení

0x

To, co jsi napsala, svědčí tak akorát o tvojí naivitě, troufám si říci - možná i hlouposti. Kdo jiný by mohl tomuto uvěřit. Nevím, prostě nikdo. Jen naivní a hloupá puberťačka. Myslím si, že většina tvých kamarádů a kamarádek také nikdy žádný bližší vztah s nikým neměla, pouze se vychloubá. Opravdu jsem přesvědčen, že tímto by ses ale vůbec neměla zabývat. Raději vem do ruky slovníček spisovné češtiny a najdi si tam, jak je to s tím MĚ/MNĚ. Chyby v tomto jsou absolutně ale skutečně absolutně nepřípustné a pokud to někde ještě takhle chybně napíšeš, pouze utvrdíš ostatní lidi v tom, že jsi fakt takzvaně omezená.

nechapu
hodnocení

0x
Pane boze! Jsi DITE! Na vztah si prilis mlada
kokotek

Přesně tak, holčičko!*slunce*

liska5

Kokotku, Ty jsi házenkářka?...*alene* Nebo já jsem jelen *smich*

hodnocení

0x

V sedmnácti...

Jo a spolužačky si vymýšlejí... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]