Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Jenom mám takovou otázku...
V kolikati letech jste měli první vztah? Mě je 13 a všichni u nás ve třídě už někoho měli... A dělají si ze mě akorát blázna...Protože jsem ještě nikoho neměla...
@hazenkarka - všichni u nás ve třídě už někoho měli
Podle jednoho vtipu - "a co vám brání si taky vymýšlet?"
V tomhle věku máte času dost - a na rozdíl od spolužáků se pořád máte na co těšit, tak se tím fakt netrapte
Mně se líbil každou chvíli někdo jiný, ale tenkrát to byla jiná doba, v tanečních jsem se opravdu zamilovala , ale vztah jsem měla s úplně jiným hochem v 17 a s ním jsem již zůstala. Nemá cenu to uspěchat, vidím to na vnučce v tvém věku, líbí se jí několik spolužáků, ale protože neví,který by byl ten pravý, tak nikoho doopravdy nemá. Nikam nespěchej a užívej si to tápání, váhání, ty představy o líbání, to už se nikdy nebude opakovat. Ony ty spolužačky nevědí, o co přicházejí,když na všechno spěchají. A taky jim nevěř všechno, s čím se vychloubají, ono v tomto věku to moc na chlubení opravdu není.
To, co jsi napsala, svědčí tak akorát o tvojí naivitě, troufám si říci - možná i hlouposti. Kdo jiný by mohl tomuto uvěřit. Nevím, prostě nikdo. Jen naivní a hloupá puberťačka. Myslím si, že většina tvých kamarádů a kamarádek také nikdy žádný bližší vztah s nikým neměla, pouze se vychloubá. Opravdu jsem přesvědčen, že tímto by ses ale vůbec neměla zabývat. Raději vem do ruky slovníček spisovné češtiny a najdi si tam, jak je to s tím MĚ/MNĚ. Chyby v tomto jsou absolutně ale skutečně absolutně nepřípustné a pokud to někde ještě takhle chybně napíšeš, pouze utvrdíš ostatní lidi v tom, že jsi fakt takzvaně omezená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.