Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léky po alkoholu, Ibalgin

Od: larry odpovědí: 2 změna:
Zdravím!
Mám takový dotaz - jsem si vědom, že to není ideální, ale - dnes ve 4 ráno jsem si vzal prášek na bolest hlavy (1 tabletka Ibalginu 400) a večer jsem měl v plánu pít víno. Je to i po takovém časovém odstupu nebezpečné?
Díky moc za rady. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vlastni zkušenost praví že neni čeho se bát

hodnocení

0x

Ibalgin je svinstvo i samotný. Zprincipu se snaží rozložit a strávit co nejrychleji, takže nebezpečí bych v téhle situaci s pitím alkoholu večer nehledal, ale obával bych se spíš následků braní ibalginu takto nalačno. Narušuje totiž stěnu žaludku a tenkého střeva, způsobuje vředy a krvácení do trávicí trubice. A on ten alkohol mimochodem taky zdraví nepřidá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]