Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na plný úvazek Praha

Od: bauerlukin® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, sháním práci na plný úvazek zejména v Praze. Mam maturitu ale žádnou další kvalifikaci-momentalne. Chtěl bych přejít do jiného oboru, než ten co jsem studoval na střední. Jsem ochotný se dokvalifikovat, třeba chodit na kurzy. Nemůžete mi doporučit nějaké firmy v Praze, které přijímají takové lidi jako já?
Mockrát díky
doplněno 08.08.19 12:27: Ptám se z toho důvodu že na jobse.cz a podobných serverech nejsou inzerovány všechny nabídky...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Vy chcete držet půst a přitom pracovat na plný úvazek?
Co se podívat třeba na nabídku místního úřadu práce a odfiltrovat si poptávku podle kritérií?
Takových lidí s maturitou jsou tisíce, myslím že jakákoliv rekvalifikace nemá smysl.
Ale pracovat rukama, to je jiné vzrůšo:-D

Zajda *palec*
Pro tazatele = Lukáši, bez pardonu, jsi tu od rána do večera a pokládáš dotazy, pouze proto, že se nudíš.
Seber se a běž hledat práci.
Chudák, Tvá máma ,tu lituji !

joudic*
hodnocení

2x
kamo mel by sis najit kamarady nebo praci nez tady furt spamovat

hodnocení

0x

@bauerlukin - Nemůžete mi doporučit nějaké firmy v Praze
Ne, protože nikdo z nás neví, co byste chtěl dělat.

Spíš bych vám doporučila nejdřív nějakou rekvalifikaci, případně brigádu v oboru - budete mít podstatně lepší pozici při hledání nové práce.

id
hodnocení

0x

Již jednou jsi se ptal jak najít místo určené pro VŠ pro sebe, když máš jen maturitu..

Napřed napiš " co umíš", čím by jsi byl pro zaměstnavatele přínosem. Maturita není nic.

Na kurzy můžeš chodit i nyní, zaplať si je a může být z tebe třeba kadeřník.

dolga*
hodnocení

0x

Radu bych rozhodně měla. Nechci sem tahat politiku, ale moje rada s ní souvisí...

Příklad Minář - člověk jen s maturitou, který 7 let studoval 3 univerzity a nedokončil ani jednu a to nestudoval nic těžkého, teologie se mi například jeví lehce studovatelnější než třeba ekonomie, kde už potřebujete logicky myslet. Takže to společnost stálo spoustu peněz a to zbytečně.

Tak ten člověk, protože se mu nechce moc pracovat, nejlépe vůbec, se zaměřil na politiku. Stal se "vůdcem", prohání se všude ve žluté košili a hnědých kalhotách a jeho život se změnil. O peníze nemá nouzi, platí ho nejen politici, ale i trubky, co za ním jdou na Letnou, aby tam vyjádřili svoje sympatie se životní filozofií toho lenocha.

Pokud ale politika není Vaše hobby, zaměřte se na jiný zdroj výdělku a to víc než slušného - hrajte si na youtubera. Vydělávají velké peníze, samozřejmě, pokud jsou schopní a je docela možné, že jako si dříve malé děti přály být piloty, letuškami, někdy popeláři a prodavačkami, dnes to nefrčí a děti dnes chtějí být jednou politiky nebo youtubery. Zamyslete se tedy, k čemu tíhnete a k čemu máte vlohy a pokud máte sponzora, nebo si ho dokážete sehnat, či majetné rodiče, zkuste ještě další možnost a to kandidovat na prezidenta.

Přeji Vám uspěch v životě a pokud byste dal přednost normální práci, zkuste začít bud někde ve státní správě, hledají pořád lidi, nebo práci, kde se můžete vypracovat i s maturitou a to třeba učetní - hlavní učetní - později finanční manažer. Tito lidé se musí neustále hodně učit, ale je tam právě výhoda postupu a tím i vyššího platu. Jen zapomente na volný čas. At už stát nebo podnikatelé, jsou totiž tak hnusní, že by od Vás chtěli práci a to naprosto kvalitní.

Je to na Vás - portálů s nabídkami práce je na google spousta, lidi na práci nejsou, takže máte zelenou ve všech směrech...jen chtít. A stačí tak málo - rozeslat životopis do firem, na uřady, on se Vám někdo vždy ozve, nebojte se...Tomu se říká - nabídnout se, prodat se na trhu práce. Jinou cestu neznám.

ruzena*

No vida - mohla bych být prorokem a Mináře jsem viděla už tehdy naprosto jasně a správně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]