Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezabavitelná částka při insolvenci

Od: livulka odpovědí: 8 změna:
Zdravím, ne že bych se neuměla dočíst, ale spíše na netu nacházím různé odpovědi. Tak se chci zeptat tady. Neví někdo kolik je od 1.6.2019 nezabavitelná částka pro lidi v insolvenci? Díky předem za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rorschach*
hodnocení

0x

Já to zařizoval pro svoji mamku, která má důchod 9900kč a aby dosáhla na minimální insolvenční splátku+odměnu pro insolvenčního správce tak jsem jí musel podepsat darovací smlouvu na 200kč měsíčně. Jinak by nemohla platit tu minimální splátku a nebyla by insolvence. Takže u nás to vychází 9900-2300 (cca) = 7600kč jako částka na měsíc k žití

sebod*

Vaše maminka měla příjem dostatečný, nevidím důvod, aby měla darovací smlouvu

sebod*
hodnocení

0x

Nezabavitelná částka je pro každého jiná. Tady máte kalkulačku insolvence.justice.cz/...

livulka
hodnocení

Proc se ted potom nekde pise bud tech 9tis a neco k tomu a nebo ze se podle nove novely "vyplati" mit mzdu mezi 20 - 25tis a nezabaviletna castka je dvojnasobna?
sebod*

...někde se píše... Někde se píše, že dnes vyhraju ve Sportce! Jak to, že jsem nevyhrála?

livulka
hodnocení

Diky za priblbly komentar a odpoved zadnou. Proto se asi clovek pta ze jo?
sebod*

na přiblblou otázku, přiblblá odpověď. A když nad tou "přiblblou" odpovědí trošku zapřemýšlíte, tak Vám možná dojde, že to, co "někde" napsali je hloupost! Prosím, zapojte trošku mozek. To je to, co má většina lidí v hlavě!

livulka
hodnocení

Když jste tak chytrá jako knihovna, tak mi zkuste prosím odpovědět?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]