Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postup pri drobne kradezi

Od: iveta* odpovědí: 16 změna:
Dobry den chtela bych se zeptat kdyZ jsem byla pristizena pri kradezi v obchode hodnoty 600 kc. A naslesne jsem ji zaplatila. A nasledne byla volana PČR kde jsme sepsali zaznam a dali mi pokutu 1500 kc a ja ji slozenkou zapsala zda mi bude jeste dorucen nejaky dopis od policie. A zda i na onci budou vedet ze jsem spachala kradez. Dekuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

2x
Nic vám nepřijde, je to podobné jako když dostanete pokutu při silniční kontrole, zde se vám záznam zaznamená i do registru přestupků, jak ji bylo napsáno
iveta*
hodnocení

A po tech 5ti letech se to z uradu smaue samo? Ja jen doufam ze urad to nebude nikde rozhlasovat
danys*
Pokud si někdo opravnene vyžádá informace k vaší osobě, tak mu tuto informaci sdělí
iveta*
hodnocení

Touze prijit kdokoli na urad a zeptat se tam.. A oni mu to sdeli jo.

hodnocení

2x

Dobrý den. Zapomněla jste uvést, že kradete opakovaně. A nepoučíte se a nepoučíte! Pokud s tím nepřestanete, potáhne se to s Vámi pořád. Už jednou jsem Vám radila, abyste se začala léčit.

poradte.cz/...

poradte.cz/...

doplněno 07.08.19 11:53:

Ale jste..Připusťte si, že máte problém a řešte ho včas!

iveta*
hodnocení

Ty odkazy co jste prikladala nejsem ja.
iveta*
hodnocení

Kdyz myslite.. Ze jsem to ja tak si ti myslete.. Ja mam az na dnesek svedomi ciste.. Bohuzel dnes proste nevim co to bylo.. Neomluvitelne.. Ale stalo se nevratim to.. Bohuzel.. Byla to moje chyba.. A ja o ni vim. Vim co jsem udelala.. A stydim se za to. Ale nereknu vam proc jsem to udelala.. To opravdu nevim.. Co se mi v te palici zamotalo. Ale mrzi me to... Bohuzel.. Kazdy se jwdnou nejka zmyli a pak toho lituje.. Ale opravdu jsem nikdy nic nekradla jak me tady osocujete vy. Bohuzel az na dnešek a nestydim se za to protoze nemam za co.. Je to pravda.. Udelala sem to. Ja se k tomu priznala.. Nic sem netajila.. A je mi to lito. Ale nevratim to.

Kapička *palec*
Pro tazatelku = Proč nám sem opakovaně píšeš, že kradeš jako straka !
Je mně z Tebe na zvracení *blee*

Seber se a mazej do práce jako ostatní.
Nebo se běž léčit, na psychiatrii Ti to vysvětlí.
Ale, že by se dával důchod na krádeže, to asi těžko.

vilik*
Ten se nedává, ten se bere.

hodnocení

0x

No to se máš čím, chlubit. Já bych umřela strachy kdybych měla něco odcizit.

irozhlas.cz/...

irozhlas.cz/...

jezevec*
hodnocení

0x

Vědět to budou. Už asi tři roky funguje registr přestupků, kam mají přístup kromě policie a soudů i obecní úřady. Přestupky se v něm ponechávají po dobu pěti let.

iveta*
hodnocení

Nevim co me to popadlo... Proste nejaky zkrat sak se taky hanbou propadam... Hnes sem to zaplatila.. Asi sem to chgela zkusit nevim.. Co me to popadlo. A po 5ti letech se to samo smaze. Nebo musim zadat?

iveta*
hodnocení

Prijde mi postou jeste nejaky dopis z uradu nebo policie... nebo uz je to vyrizene tim ze zaplatim slozenku.

iveta*
hodnocení

Kapka nadejw bohuzel ja opakovane nekradla jen dnes ani nejaky zkrat nevim proc... Bohuzel se atalo uz to neodcinim.. Ale jsem ted poucena.. Ze uz to nikdy neudelam.. Stacilo mi to ponizeni...

hodnocení

0x

Třeba v sobě máte latentní kleptomanii, možná byste měla ks psychiatrovi, aby se to vyvrátilo.

iveta*
hodnocení

To nee urcite.. Ale jsem ted v jinem stavu.. Tak opravdu nevim asi se me nejak hormony poblaznili nevim opravdu... Nikdy v zivote jsem nic neukradla a zrovna dnes.. No proste nechápu sama sebe... Co se to stalo... Je mi hrozne.. Nevim nechapu co sem to udelala.. Ale uz to bohuzel nevratim... Nevim co sem si krava myslela... Pardon za to slovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]