Dobry den chtela bych se zeptat kdyZ jsem byla pristizena pri kradezi v obchode hodnoty 600 kc. A naslesne jsem ji zaplatila. A nasledne byla volana PČR kde jsme sepsali zaznam a dali mi pokutu 1500 kc a ja ji slozenkou zapsala zda mi bude jeste dorucen nejaky dopis od policie. A zda i na onci budou vedet ze jsem spachala kradez. Dekuji
Nic vám nepřijde, je to podobné jako když dostanete pokutu při silniční kontrole, zde se vám záznam zaznamená i do registru přestupků, jak ji bylo napsáno
iveta*
A po tech 5ti letech se to z uradu smaue samo? Ja jen doufam ze urad to nebude nikde rozhlasovat
danys*
Pokud si někdo opravnene vyžádá informace k vaší osobě, tak mu tuto informaci sdělí
iveta*
Touze prijit kdokoli na urad a zeptat se tam.. A oni mu to sdeli jo.
Dobrý den. Zapomněla jste uvést, že kradete opakovaně. A nepoučíte se a nepoučíte! Pokud s tím nepřestanete, potáhne se to s Vámi pořád. Už jednou jsem Vám radila, abyste se začala léčit.
Ale jste..Připusťte si, že máte problém a řešte ho včas!
iveta*
Ty odkazy co jste prikladala nejsem ja.
iveta*
Kdyz myslite.. Ze jsem to ja tak si ti myslete.. Ja mam az na dnesek svedomi ciste.. Bohuzel dnes proste nevim co to bylo.. Neomluvitelne.. Ale stalo se nevratim to.. Bohuzel.. Byla to moje chyba.. A ja o ni vim. Vim co jsem udelala.. A stydim se za to. Ale nereknu vam proc jsem to udelala.. To opravdu nevim.. Co se mi v te palici zamotalo. Ale mrzi me to... Bohuzel.. Kazdy se jwdnou nejka zmyli a pak toho lituje.. Ale opravdu jsem nikdy nic nekradla jak me tady osocujete vy. Bohuzel az na dnešek a nestydim se za to protoze nemam za co.. Je to pravda.. Udelala sem to. Ja se k tomu priznala.. Nic sem netajila.. A je mi to lito. Ale nevratim to.
Vědět to budou. Už asi tři roky funguje registr přestupků, kam mají přístup kromě policie a soudů i obecní úřady. Přestupky se v něm ponechávají po dobu pěti let.
Nevim co me to popadlo... Proste nejaky zkrat sak se taky hanbou propadam... Hnes sem to zaplatila.. Asi sem to chgela zkusit nevim.. Co me to popadlo. A po 5ti letech se to samo smaze. Nebo musim zadat?
Kapka nadejw bohuzel ja opakovane nekradla jen dnes ani nejaky zkrat nevim proc... Bohuzel se atalo uz to neodcinim.. Ale jsem ted poucena.. Ze uz to nikdy neudelam.. Stacilo mi to ponizeni...
Třeba v sobě máte latentní kleptomanii, možná byste měla ks psychiatrovi, aby se to vyvrátilo.
iveta*
To nee urcite.. Ale jsem ted v jinem stavu.. Tak opravdu nevim asi se me nejak hormony poblaznili nevim opravdu... Nikdy v zivote jsem nic neukradla a zrovna dnes.. No proste nechápu sama sebe... Co se to stalo... Je mi hrozne.. Nevim nechapu co sem to udelala.. Ale uz to bohuzel nevratim... Nevim co sem si krava myslela... Pardon za to slovo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.