Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v posledním roce jsem měl možnost dopřát si 3x zabijačkovou polévku. Tuto polévku miluji, ale v posledních třech případech mi neudělala vůbec dobře (i když byla výborná)! Problémy byly takové, že jsem měl po polévce střevní nevolnosti a hlavně říhání a velice nadměrnou nadýmavost (bez průjmů)!
Prosím nevíte někdo čím by to mohlo být? Mám dojem že budu mít k něktré z částí polévky (agresi či alergii), mohly by to být kroupy, krev, marijánka.
Nemáte někdo s tímto stejné negativní zkušenosti? Čemu se mám vyhnout, abych něměl několikadenní problémy?
Díky za odpověď
Miluju prdelačku . Ale určitě jsou to kroupy. Pokud nebyla prdelačka zkyslá. I to dělají kroupy - nemají se dávat do polévky, pokud se polévka hned nekonzumuje. Ale píšete, že byla vynikající. Asi by to chtělo prdelačku bez krup a kroupy nahradit třeba vařenou rýží.
Vím, že to není ono, ale je to lepší, než se potom trápit. A nebo jak píše Liduš, dát si minimálně krup - jen pro oko :D a přikusovat chleba. Zkuste ještě najít, čím by se daly kroupy nahradit.
Já jsem asi jiná, mě ,když něco nedělá dobře tak to prostě vyloučím z jídelníčku a nepřemýšlím čím co nahradit. Zvlášť takovou mastnotu, to se nedivím, že Vám bylo zle.Když bez toho nemůžete být , tak si dejte po ní 2 chlazené plzně 12 st , ať Vám líp vytráví.
Souhlasím s kytkou 12 st plzeň je zásáditá rovněž Svijany používjí stejnou vodu.
Ještě by mohla způsobit úlevu minerálka jdu mrknout na název.
doplněno 03.03.10 09:47:www.bilinskakyselka.com/produkty_bilinska_kyselka.html
Vy do toho cpete marihuanu? Se pak nedivte...
Do normální zabíjačkové polévky přece patří majoránka...
Co se říhání týče, bývá způsobeno nadměrným použitím česneku.
Pokud Vám potíže působí jen a pouze zabíjačková polévka, asi se budete muset vzdát své oblíbené pochoutky (i když pokud si ji dáte 3x do roka, tak bych o nějaké lásce nemluvil).
Pokud Vám však potíže způsobují i další potraviny, tak šupem k lékaři. Jak na Vás například působí topinka řádně potřená česnekem?
Samozřejmně že v té plévce byla majoránka! česnek na topinkách mi také připadá těžký, ale rozhodně nezpůsobuje takové problémy jako právě ta polévka!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.