Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co přinést na grilování?

Od: nelli odpovědí: 16 změna:
Ahoj, jsem pozvaná na grilovačku. Nosit prý nemám nic, ale samozřejmě nepůjdu s prázdnou. Chtěla bych se kvůli jednomu človíčkovi trochu blýsknout :) Tak mě napadlo, že bych přinesla třeba domácí cibulový chlebík a nějaké 2/3 dipy, omáčky... Přijde Vám to blbé? A podělíte se o informaci, co vám chutná? Co děláte ke grilování? Třeba i s nějakým receptem? Moc děkuji :)
Co přinést na grilování?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelpavel*
hodnocení

4x

Vem cokoliv nic není blbé. Flašku, jídlo i muziku. On je rozdíl očmoudlé klobásky na ohni, nebo pánvi a na grillu. Na grillu je dobré všechno, takže ... já mám rád jak špízy, tak kuřecí masa i jiná, klobásy i topinky. Všechno a hlavně hodně. Jsme přece umaštěnci jak jsem četl. *smich*

hodnocení

3x

je to výborný nápad - nosit maso je blbost, kořalku nebo alkohol je sice běžné, ale to je jako "tady máš, toto budu pít"...

S tím chlebíkem každý ochutná a bude další téma na pokec. Taky to asi příště vyzkouším ;)

doplněno 06.08.19 17:22:

Jsem si vzpomněl na tu reklamu, jak dělají chlapi "brrr - zelenina" .. ale právě to je často chybějící věc. Proto manželka velmi často připravuje zeleninové saláty na podobné akce. Když je tam pár ženských, sežerou trávu a maso zůstane chlapům ;)

hodnocení

3x

Jmlc = souhlas *palec*
Nosit dříví do lesa, viz dipy a omáčky je totální hovadina.
Ale takový domácí chlebík, či domácí pěkně vypečené houstičky, to je dobrůtka *mnam*
Když je udělám ke grilovačce, tak se všichni můžou po nich utlouci :-D

hodnocení

3x

Zdravím. Vzala bych nějakou lahvinku a upekla něco sladkého (koláč, štrůdl, bublaninku). I to přijde určitě k chuti.

hodnocení

2x

Já bych vzala sebou nějakou vlastnoručně upečenou sladkost.

pavelpavel*

Čokoládovo - banánový dort. Ten bych dal na jeden nádech.*dril*

jezevec*
hodnocení

1x

Mě dělají největší radost, kteří ke mě na grilovačku přijdou s litrovkou Jägermeistera nebo Captaina Morgana, ale možná jsem divnej... po chlebu se práší z huby, to říkávala už moje babička... :)
Jinak na grilu děláme s oblibou francouzský camembert, rozkrojíme, doprostřed dáme brusinky nebo chili papričky, přiklopíme a zabalíme do alobalu. Pak z každý strany 5 minut na grilu a je to lábuž...

Nemusí to být jen Jäger... Byl jsem na grilovačce v Litvě a obrovský úspěch tam měla naše Kofola !

id
hodnocení

1x

Z recese jsem na grilovačku donesla dva pekáče kynutých Honzíkových buchet. Neuvěřitelné, chlapi zvládli buchty dřív než maso.:)

hodnocení

1x

Dobrý den. Já myslím, že s tím chlebem je to dobrý nápad a tipnul bych, že k masu zmizí jako první. Ty dipy nakonec také. Nevíme, jestli hostitel bude nějaké dělat. Třeba nabídne do placu jen hořčici a budou se také hodit.

jofa*
hodnocení

0x

Jídlo jbych nikdy zásadně nenosil, pokud to není po nějaké společné domluvě na nějaké specialitě. Vypadá to, jako že máte obavy jestli tam bude dostatek jídla. Lahev,dvě vína něco lepšího.

etana*
hodnocení

0x

Já beru na grilovačku, pokud vím, že maso tam bude a hostitel tvrdí, že vše má a ať nic nenosím nějakou lahvinku a ananas. Opečený je skvělý a odlehčí nálož pečeného masa.

houbes*
hodnocení

0x
Pokud hostitel řekne, že nic , tak se nosí pouze alkohol.

figurek*
hodnocení

0x

doneste vlastnoručně vyrobený okurkový salát. Tím nepohrdne nikdy nikdo.

1/ do skleničky cvrknete trochu vody, trochu octa, trochu oleje a trochu soli, smícháte a rozpustíte.

2/ nastrouháte okurky, na ně vylijete směs ze skleničky a zamícháte. Podle chuti se dá přidat malá troška mletého pepře.

Víceméně nemáte co pokazit.

pavelpavel*

Okurkový salát bych jedl 10x denně. Jenom se musí umět ta voda a trošku mi trvalo, než jsem to po vzoru matky vychytal. Takže za sebe ho doporučuji. Ke gilovanému masu se hodí a moc.

venca*
hodnocení

0x

Kdy se rekne, ze nic, tak NE jidli. Znamena to mezi radky alkohol, obvykle pivko nebo vinko. Kdyz nikdo nepije, tak treba slane tycky nebo jestli chces sokovat, tak prines neupukany popkorn, ze si to udelate na grilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]