Nejste přihlášen/a.
3x
je to výborný nápad - nosit maso je blbost, kořalku nebo alkohol je sice běžné, ale to je jako "tady máš, toto budu pít"...
S tím chlebíkem každý ochutná a bude další téma na pokec. Taky to asi příště vyzkouším ![]()
doplněno 06.08.19 17:22:
Jsem si vzpomněl na tu reklamu, jak dělají chlapi "brrr - zelenina" .. ale právě to je často chybějící věc. Proto manželka velmi často připravuje zeleninové saláty na podobné akce. Když je tam pár ženských, sežerou trávu a maso zůstane chlapům ![]()
3x
Jmlc = souhlas ![]()
Nosit dříví do lesa, viz dipy a omáčky je totální hovadina.
Ale takový domácí chlebík, či domácí pěkně vypečené houstičky, to je dobrůtka ![]()
Když je udělám ke grilovačce, tak se všichni můžou po nich utlouci ![]()
1x
Mě dělají největší radost, kteří ke mě na grilovačku přijdou s litrovkou Jägermeistera nebo Captaina Morgana, ale možná jsem divnej... po chlebu se práší z huby, to říkávala už moje babička... ![]()
Jinak na grilu děláme s oblibou francouzský camembert, rozkrojíme, doprostřed dáme brusinky nebo chili papričky, přiklopíme a zabalíme do alobalu. Pak z každý strany 5 minut na grilu a je to lábuž...
0x
doneste vlastnoručně vyrobený okurkový salát. Tím nepohrdne nikdy nikdo.
1/ do skleničky cvrknete trochu vody, trochu octa, trochu oleje a trochu soli, smícháte a rozpustíte.
2/ nastrouháte okurky, na ně vylijete směs ze skleničky a zamícháte. Podle chuti se dá přidat malá troška mletého pepře.
Víceméně nemáte co pokazit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.