Nejste přihlášen/a.
Nevíte náhodou někdo :
bankovat které banky vydává bankovky v nominální hodnotě 5000 Kč.
Vím jistě , že ČS a AIR bank to nejsou.
Ne vždy se mi povede vybrat pětitisícovky z bankomatu FIO banky. Asi záleží na tom, jak bankomat naplní. Ale mohu říci, že u toto banky to bankomat umí. Jde o bankomat přímo u pobočky banky.
Už dva roky z podobného automatu (u pobočky, Liberec) vybírám měsíčně nájemné a nikdy jsem pětitisícovou bankovku nedostala. Takže na jistotu to určitě není ![]()
To není otázka banky, ale jen nastavení bankomatu. Technicky to umí každý bankomat, lza ho naprogramovan na výdej až tří nominálů. Záleží jen na konkrétní pobočce, jak bankomat nastaví a čím ho naplní.
Třeba bankomaty ČS vydávají bankovky v hodnotách 200, 500, 1000 a 2000 - tak to jsou čtyři nominály.
Akorák když budu vybírrat např. 8800 tak si nemůžu určit kolik kterých bankovek má mi vydat nabídne mi asi tři možné kombinace, zato u AIR bank si to můžu navolit a klidně výše uvedenou hodnotu požadovat pouze v 200 korunových bankovkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.