Nejste přihlášen/a.
Nevíte náhodou někdo :
bankovat které banky vydává bankovky v nominální hodnotě 5000 Kč.
Vím jistě , že ČS a AIR bank to nejsou.
Ne vždy se mi povede vybrat pětitisícovky z bankomatu FIO banky. Asi záleží na tom, jak bankomat naplní. Ale mohu říci, že u toto banky to bankomat umí. Jde o bankomat přímo u pobočky banky.
Už dva roky z podobného automatu (u pobočky, Liberec) vybírám měsíčně nájemné a nikdy jsem pětitisícovou bankovku nedostala. Takže na jistotu to určitě není
To není otázka banky, ale jen nastavení bankomatu. Technicky to umí každý bankomat, lza ho naprogramovan na výdej až tří nominálů. Záleží jen na konkrétní pobočce, jak bankomat nastaví a čím ho naplní.
Třeba bankomaty ČS vydávají bankovky v hodnotách 200, 500, 1000 a 2000 - tak to jsou čtyři nominály.
Akorák když budu vybírrat např. 8800 tak si nemůžu určit kolik kterých bankovek má mi vydat nabídne mi asi tři možné kombinace, zato u AIR bank si to můžu navolit a klidně výše uvedenou hodnotu požadovat pouze v 200 korunových bankovkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.