Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MADMONQ®, zkušenosti

Od: kira* odpovědí: 5 změna:

dobrý den,
vyskočila na mě reklama na madmonq madmonq.gg/... máte s tím někdo zkušenost?

složení mi přijde zajímavé, ale cena vysoká.

děkuju

MADMONQ®, zkušenosti

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mám zkušenosti s tímto druhem výrobků takové, že na začátku je potřeba vydělat hodně peněz Jak? No budeme prodávat něco, co je vpodstatě levné a budeme to prodávat draho. Když tomu udělámme lákavý, barevný obal, neotřelé jméno a reklamní kampaň zaměřenou na cílovou skupinu, včetně umisťování textů a fotografií na hodně navštěvované weby, dodáme smysluplný příběh - mechanizmus, jak to vlastně funguje, jak je to jedinečný a skvělý produkt, to by bylo, aby se to nepovedlo. Rozumný člověk nic takového nekupuje, nenaletí.

hodnocení

1x

Teď si nevzpomenu jak se to jmenovalo, ale na pohled to vypadá úplně stejně. Jsou to bonbony cucavé a dříve se to prodávalo asi 20 halířů celá taková táflička a bylo jich tam asi 10. Tak jsem našla něco podobného. Ale dělaly se také kulaté a myslím, že to mělo ještě jiný název. Něco jako "energit", nebo tak nějak podobně. Možná si tady někdo jiný vzpomene lépe než já.

No a dneska se k tomu nakecá dlouhý článek a přidá pár fotografií a je z toho "hit"za stovky korun. :-D Rozhodně bych si to nekoupila a to ani za desetikorunu. Asi to nebude ani moc dobré a doufejte, že se z toho nakonec neosypete.

Tak jsem našla ten Energit. Moc bych za to nedala, že to složení bude stejné, jako u tohoto "zázraku"za několik stovek. Nebo bude ten obyčejný Energit ještě lepší. lekarna.cz/... mají ale různé druhy. Tak si může vybrat i ten hráč internetových her. ;) Ne nadarmo se to jmenuje jednoduše "energit", bonbony dodávají energii...

martin96
hodnocení

1x

Za sebe doporučuju Kofex. Sice to nemá tak hezkou krabičku, chutnou barvu a sladkou chuť, ale místo cca 450 Kč (a poštovné) za 28 tabletek zaplatíš jen 80 Kč, mají to v každé lékárně a tabletek je rovněž 80 (1 Kč = 1 tableta). Kup si k tomu ještě multivitamín s cukrem za stejnou jednotkovou cenu a účinek bude úplně stejný. Jen tím bohužel nepodpoříš svého oblíbeného streamera ani ekonomiku. :(

MADMONQ®, zkušenosti #2

alwar
hodnocení

0x
Vážně lidi srovnáváte kofejnové tablety s Madmonq? To je jak srovnávat tabletku vitamínu C s komplexním multivitínem. Energit 40mg vitamínu c (zhruba 50% doporučené denní dávky) a 30 mg kofeinu... max denní dávka 10 tablet. To druhý má prostě jen 50mg kofejnu s maximálním dávkováním 5x denně... Madmonq obsahuje 15 složek, jejichž účelem není vás jen prostě nárazově nakopnout... ano je tam i ten kofein, jehož účinek cítíte jako první a ano určitě na tom mají slušnou marži, ale jednoznačně ani jedna z Vámi zmíněných tablet nepřinese takový účinek jako Madmonq s 1 tabletkou během dne. Už žádný kafe po ránu abyste vůbec nastartovali, žádný kafe ani energeťáky na noční. Při práci soustředěnější a tak nějak v pohodě... při zkouškovém období zázrak... nutno podotknout, že je účinek individuální ... jsou lidi, kteří tvrdí, že to na ně nepůsobí vůbec...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]