Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teplotní pohoda v prostoru pronájemníka

Od: hangar® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chtěl se optat zda zná někdo konkrétně jak je to u nás s teplotou v prostorech které jsou pronajímány firmě pro prodej výrobků?

Manžel pronajímatelky se vrátil po letech z basy za pašování drog a začal po narození dítěte dělat dusno ohledně kde čeho...nicméně dokud jej nebylo, byl klid.Neustále otravuje se spotřebou el. energie.Pro začátek nechci být "zlý" ale chci mu ze začátku připomenout že 13°C v zimě kdy se pronajímatel stará o teplo není asi úplně standart ...s tím že za doby pronajímatelky toto bylo řešeno přímotopem se slovy o elektřinu se nestarejte...

Předem díky všem za radu a tipy :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pro zaměstnance je norma 18°C (mimochodem též celkem málo), ale těžko říct, jak toto řeší zákon v rámci pronájmu. Ve 13°C bych teda já osobně nepracoval a to jsem míval zaměstnání,kde jsem byl celoročně venku...

Libore, tak to určitě není. Jsou pracoviště různá s různou teplotou.

Prodejna ryb a operační sál bude určitě rozdíl.

jirib
hodnocení

0x
Prostě máte prostory v pronájmu,buď se dohodnete nebo budete teplo platit z vlastní kapsy nebo půjdete JINAM.

hodnocení

0x

Sice to opravdu "hangar" napsal trochu zkomoleně, ale já jsem z toho pochopila, že zaměstnavatel, který je současně pronajímatelem prostor, kde provozuje svou činnost a kde pracují jeho zaměstnanci, řádně netopí. Spotřebu elektřiny nehradí tudíž tazatel, ale ten zaměstnavatel a to zde kráčí. Akorát je mi divné, že se "hangar" ptá v létě, kdy je všude vedro. Tak jestli to opravdu nebude nějaká chladírna. No a tam se moc topit nemůže. ;) Ale zase tam nikdo snad nesedí celou směnu. Možná to dovysvětlí...

Ještě bych k tomu dodala, že jestli byl někdo nakupovat třeba v Makru a šel do oddělení masny, tak tam je neustále tak strašná zima, že já si beru do auta zimní bundu i v parném létě a tu si před vstupem dovnitř obléknu. Jinak bych tam nevydržela ani pět minut a nic bych nekoupila. :-D Jen o něco lepší to je kolem oddělení sýrů a masných výrobků. A to není ani uzavřený prostor a přesto je v okolí pěkná "kosa". Já bych tam třeba pracovat rozhodně nemohla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]