Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rande s tajemstvím

Od: vojta* odpovědí: 13 změna:
Zdravím. Předmět otázky "Rande s tajemstvím" není vůbec přesný.
Je mi 23 let a budu bydlet začátkem září ve vlastním bytě sám. Zároveň se seznamuju s 18-ti letou holkou, která je poloromka (matka romka, otec bílý). S tou mám v plánu se v to září setkat osobně. Podle fotek je to příjemná holka s hendikepem, jak já. Také mi napsala, že je ze slušné rodiny.
Moje otázka tak zní: Je dobré při osobním setkání povídat, že bydlím sám ve vlastním bytě?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

7x

Majetkové poměry a detaily ohledně bydlení bych vynechala! Prostě, jako bys byl ještě u rodičů. Vůbec nevíš, o koho jde. Může to být fajn dívka ze slušných poměrů, ale taky Ti může přivést do bytu své příbuzenstvo, kterého se nezbavíš.

partia
hodnocení

3x

S bytem jste lukrativnější partie. A pokud by děvče v něčem váhalo, tak tohle jazýček vah může převážit.

Podle výše uvedených rad, bydlíte ještě u rodičů a chcete se osamostatnit.

Neříkat hned, že máte vlastní byt.

Nejdříve se musíte poznat, jaké máte povahové vlastnosti, jestli máte podobné názory na život, vzdělání, koníčky, aktivitu i politiku.

Jak ukazuje čas, tak poslední vyjmenované, je bohužel velice důležitý ukazatel.

hodnocení

1x
Pokud na to přijde řeč, proč ne?

hodnocení

1x

Nejdříve se poznejte a když postupem času si spolu vybudujete vážný vzah, pak teprve komunikujte na toto téma otevřeně. Nesnažte se zaujmout slečnu tím, že máte byt a bydlíte v něm sám. Na to je čas, až bude plánovat bydlení společné.

doplněno 04.08.19 22:33:

Tak jí řekněte, že se plánujte osamostatnit a víc to nerozebírejte. Zatím to opravdu jen plánujete..

vojta*
hodnocení

No dobře. A co když se bude ptát s kým bydlím?
id

Lhát se ve vztahu nemá. S přítelkyní se sejdeš ještě před tím, než se odstěhuješ a po pravdě jí povíš, že bydlíš u rodičů.

I kdyby na krásně jsi již přespával v novém bytě, tak se budeš od rodičů dostěhovávat ještě nějakou dobu. Lhát nebudeš a tajemství o bytě si nechej až hodně na pozdější dobu.

vojta*
hodnocení

A co když bude chtít přijít na návštevu?
liska5

Myslíš, že bude spěchat poznat Tvé rodiče?

hodnocení

0x

Na prvním rande? NE možná až na pátém (třeba)

lucie*
hodnocení

0x

Klidně si povídej,není důvod tajit byt(to není státní tajemství)...můžeš s holkama chodit,mluvit,souložit,jen je důležité zachovat si zdravý rozum.To znamená,nic nepřepisovat,nic nespoluvlastnit,žádné sestěhování a když už brzké společné bydlení,tak žádná finanční nerovnost,pěkně fifty fifty.On je problém,že když se člověk zamiluje,tak hloupne a je uplně fuk zda jde o poloromku,romku či bělošku.

hodnocení

0x

A to se bojíš, že tě se zbytkem rodiny přijdou vykrást? Nebo proč bys to měl tajit? :)

vojta*
hodnocení

Já se nebojím její rodiny. To jen má matka mi pořad opakuje, ať si dám pozor atd.

hodnocení

0x

Asi v rámci normální koncerzace, proč ne. Ale upřímě, kdyby na mě kluk na prvním rande jen tak vybafl: "Mám byt a bydlím v něm sám." Předpokládala bych, že mě chce jen dostat do postele a asi už by druhé rande nebylo. A pak takový trochu sluníčkový pohled, je rozumné, pokoušet se o vztah s poloromkou, když zvažujete jak to ovlivní vaše jednání s ní? Navíc romové jsou původem národ kočovný, takže se o byt nebojte. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]