Nejste přihlášen/a.
S bytem jste lukrativnější partie. A pokud by děvče v něčem váhalo, tak tohle jazýček vah může převážit.
Podle výše uvedených rad, bydlíte ještě u rodičů a chcete se osamostatnit.
Neříkat hned, že máte vlastní byt.
Nejdříve se musíte poznat, jaké máte povahové vlastnosti, jestli máte podobné názory na život, vzdělání, koníčky, aktivitu i politiku.
Jak ukazuje čas, tak poslední vyjmenované, je bohužel velice důležitý ukazatel.
Nejdříve se poznejte a když postupem času si spolu vybudujete vážný vzah, pak teprve komunikujte na toto téma otevřeně. Nesnažte se zaujmout slečnu tím, že máte byt a bydlíte v něm sám. Na to je čas, až bude plánovat bydlení společné.
Tak jí řekněte, že se plánujte osamostatnit a víc to nerozebírejte. Zatím to opravdu jen plánujete..
Klidně si povídej,není důvod tajit byt(to není státní tajemství)...můžeš s holkama chodit,mluvit,souložit,jen je důležité zachovat si zdravý rozum.To znamená,nic nepřepisovat,nic nespoluvlastnit,žádné sestěhování a když už brzké společné bydlení,tak žádná finanční nerovnost,pěkně fifty fifty.On je problém,že když se člověk zamiluje,tak hloupne a je uplně fuk zda jde o poloromku,romku či bělošku.
Asi v rámci normální koncerzace, proč ne. Ale upřímě, kdyby na mě kluk na prvním rande jen tak vybafl: "Mám byt a bydlím v něm sám." Předpokládala bych, že mě chce jen dostat do postele a asi už by druhé rande nebylo. A pak takový trochu sluníčkový pohled, je rozumné, pokoušet se o vztah s poloromkou, když zvažujete jak to ovlivní vaše jednání s ní? Navíc romové jsou původem národ kočovný, takže se o byt nebojte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.