Nejste přihlášen/a.
Sousedka se mě ptala jestli má těm pánům od společnosti VaK co jí přijedou vyvézt septik dát nějaké peníze bokem.Řekla jsem jí ,že se zeptám tady jestli se jim dává a kolik asi?Děkuji
S vyvážením septiku nemám zkušenost. Ale mám zkušenosti s jinými službami. Zrovna včera mi šofér skládal uhlí do sklepa pásem. Vím, že to jde opatrně. Pak nemám problém ve sklepě a nemám pár uhláků uhlí rozsypaného na zahradě. Nebo to jde šup šup a problémy mám. Včera dostal předem připravenou padesátikorunu. Nebo šoféři sanitek. Když mi vozili maminku a nedávno přítele a pěkně je dovedli až domů, dostali padesátikorunu. Když jsem cítila nezájem a spěch, nedostali nic.
Pokud je vývoz na fakturu - oficiální - není důvod jim dávat další peníze. Oni jsou za tuto práci placeni a není to málo. Ono totiž za minimální mzdu by se s takovou prací moc lidí nechtělo potkat. Faktura bude i tak dost vysoká.
Takže jak se to tak dělávalo - faktura za 1800,-, bez faktury 800,-. Teď už budou mít možná i přenosnou EET
Jestli budou ochotní a přijedou brzo, dala bych jim přiměřenou částku, neví se, kdy je bude zase potřebovat. Jesti přijedou dva, dala bych jim stovku a řekla, tady máte na pivo a děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.