Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych znázornit členy rodu(strom života?) od mých rodičů a prarodičů partnerek synů až po vnuky tak, aby se dali přimalovávat(připisovat) další , kteří přibudou narozením nebo se "přižení". Máte někdo něco takového doma a jak to vypadá?
Strom vašeho rodu nebude problém vytvořit vzhledem k fungování sociálních sítí v současnosti, nikdy to nebylo tak snadné.
@jedubabicka No paráda, obrovské díky, už jsem si jeden vybral, je věcně strohý bez malůvek, jen s jmény a datem narození. Já přidám i ůmrtí a bydliště a budou se moci další osoby připisovat. Ještě jednou díky !
Můžete použít MyHeritage Family Tree Builder, což je aplikace do PC, která má neomezený počet osob.
Současně můžete používat i on-line verzi tohoto produktu, která je ovšem omezena na 250 osob. Pokud byste chtěl víc, tak je to hrazené.
Já začínal na tom FTB, ale v okamžiku kdy jsem překročil 250 osob, už nebylo možné provádět synchronizaci s online účtem právě kvůli omezení počtu osob.
Letos jsem si zaplatil plnou verzi, díky které jsem dostal možnosti potvrzovat shody s jinými rodokmeny a případně z nich přejímat data do svého. Momentálně mi to naskákalo na téměř 700 lidí.
Odkaz na stažení FTB: myheritage.cz/...
Odkaz na registraci online: myheritage.cz/...
Jo... občas se tam najdou věci. Zrovna teď jsem ověřoval vzdálené příbuzenstvo z počátku 19. století. Tahle rodinka je přítomná asi v 5 různých rodokmenech a kromě mě si jen jeden další "rodopisec" všiml, že pán měl postupně dvě manželky a všech jeho 12 dětí rozepsal k těm správným matkám. Ten zbytek to má všechno k jedné, či k druhé. Což je pikantní zvláště u té první, protože díky téhle nepozornosti má v některých rodokmenech 6 dětí po své vlastní smrti. A zajímalo by mne co se stalo a jak na něj okolí pohlíželo, protože druhou manželku pojal za ženu necelé tři týdny po smrti té předchozí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.