Dobrý den Jak tak nějak sem si chtěl udělat hrachovou kaši tak sem si koupil Hrach na zítra k obědu ale pracoval sem na počítači tak sem si ho uzdiboval že sáčku a nezbylo nic co mohu očekávát když člověk sní půl kila hrachu bez vaření prospěje to trochu aspoň mě děkuji za odpověď
Nedela si prdel. Hrach fakt hodne bobtna. Onehna jsem mačela pul kila puleneho na vareni. Jen samotnym namocenim nasal tolik vody, ze byl objemnejsi nez pul kila uvarene ryze... A ve strevech je vody az az...
72mona
Tazatel si dělá pr*el.
joudic*
nemusi si delat prdel, znam lidi kteri ji i suche testoviny apod... kazdopadne jsem jednou snedl skoro cele kilo slanych orisku a ten stredovek fakt nikomu nepreju, to uz bych se radeji nechal ojet nejakym teplousem, nez ze sebe 24h dostavat ten sterk
jinak ja nemuzu jist ani hrachovku z papinaku ze zluteho hrachu hned, priserne pak boli bricho a neni se cemu divit, protoze kdyz tu polevku necham pres noce lezet, musim do ni druhy den nalit dvojnasobek, aby byla zase polevkou
72mona
@joudic - oříšky (nebo arašídy) chápu, jsou návykové. A každé obžerství bude po zásluze potrestáno
@joudic: Paradicka. Varite polivku a mate hrachovku. Ja hrach nemuzu vůbec. Ale pritel by ho taky nejradsi papal syrovy suchy nebo jen chvilku namoceny neuvareny. Coz mu zdarne zakazuji a hrach mu prevazuji skoro az na kasi. A stejne se i u nej s odolnym zazivanim obcas potykame s plynovanim. Otevřené okno pres noc to jistí.
Lepší výmysl by nebyl? Suchý žlutý hrách jste si nemohl ze sáčku uždibovat, protože není co uždibovat. Mohl jste ho maximálně zobat jako slepice a také ho celý polykat, jako ta slepice. Suchý hrách rozkousat nelze, vylámal byste si zuby.
eee
Já ho taky zobu,koušu někdy,protože v hubě za chvíli změkne, ale jde o zuby.Zdravé zuby to přežijou ale když jsou plomby tak je o hubu to kousat.Hrozí nebezpečí návštěvy zubaře,vrtání nové plomby,což je nezapomenutelný zážitek,který nemám chuť zbytečně provozovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.