Nejste přihlášen/a.
ahoj, musím rodičům říct, že kamarádi vlezli do baráku, který podle všeho chátrá a někdo na nás zavolal plicii, když nás ohlašovatel uviděl, chtěl jednoho znás chytit a když jsem mu to chtěl vysvětlit, že jsme si mysleli, že dům chátrá a ničí neni a že jsem tam nebyl, mi kamarádi řekli at utíkam, spanikařil jsem a začal utíkat. No.. utekli jsme, ale musím řict, že jsem utekl.. nevíte jak?
@jenis Hlavně se z toho pouč, že všechno je něčí i když se o to třeba nikdo nestará. Co není tvoje nebo není určeno pro veřejnost(silnice, tramvaj atd.), na to nesahej a nepoužívej !
Co nejdříve do doma normálně řekni. Neznám Tvé rodiče, ale podle sebe tuším, co může následovat. Dlouhý výčet nebezpečí, která v opuštěném domě číhají. Padající trámy, injekční stříkačky po narkomanech, štěnice, neznámé choroby, spící a vyrušený nebezpečný lump a jiné hrůzné věci. Navíc jsi tam možná vyrazil v čistém novém triku. Zažila jsem to jako dítě i jako máma a vím, že největším potrestáním zvídavého potomka bývá domácí lamenování. Nic nekomentuj, nic víc nevysvětluj, brzy zase bude dobře!
Že jste vlezli do zchátralého domu není nic, čím by jste se musel najak trápit. Není žádný důvod rodičům něco říkat, protože jste nic nerozbili, nevykopli, neukradli. Máte ponaučení, že něco někomu vysvětlovat nevede vůbec nikam, jen máte problém navíc.
Stavem domu se má trápit majitel a ne vy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.