Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřebitelský úvěr a čerpání

Od: markus* odpovědí: 3 změna:

Zdravím od září nastupuji na studium soukromé vysokě školy. Celkově to výjde na 120000. Rozhodl jsem se, že bych si zkusil u své banky tyto peníze půjčit (ČSOB). Otázkou je, jak se takové úvěry čerpají. Můžu si rovnou půjčit 120000. Ty peníze mít na účtě a každý semestr odeslat 20000. Zároveň splácet bance. A nebo to co si půjčím, tak se musí hned využít?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Banka bude zkoumat vaši bonitu.
Vy budete studovat při zaměstnání?
Pokuď nemáte zaměstnání se smlouvou na dobu neurčitou,tak vám asi nic nepůjčí...případně si musíte sehnat bonitní ručitele(rodiče,známí).

hodnocení

0x
Víš jak se počítá úrok? Z celé půjčené částky. Je tedy zbytečné půjčovat peníze, které budeš potřebovat až za šest let protože by tě to vyšlo hodně draho. Jednoduše si půjčit každý rok 20tis a do roka to splatit, pak si půjčit dalších 20 a tak pořád dokola. Jestli máš nějaké příjmy nebo smlouvu na dobu neurčitou, myslím, že s tím nebude problém.
markus*
hodnocení

Smlouvu mám na dobu určitou, ještě 9 měsíců mi bude trvat. Ale pak mi bude prodloužena. Jo, ted jsem to propočítával a doopravy je lepší půjčovat každý rok.A zároven to bude lepší na schválení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]